Skip to main content

BEAUTY TIPS

Η Jennifer Lopez υιοθετεί και απογειώνει το Sunset Blush Makeup Trend

Το μεγαλύτερο μακιγιάζ του καλοκαιριού έφτασε στο Μεξικό.



Ένα μακιγιάζ που αντιπροσωπεύει το στιλ της Jennifer Lopez είναι αναμφισβήτητα δροσερό, φωτεινό δέρμα με ένα άγγιγμα στρατηγικού highlighter. Αλλά φαίνεται ότι η J-lo δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην τάση sunset ρουζ που σαρώνει το tiktok.

Η σταρ, που βρίσκεται επί του παρόντος σε περιοδεία Τύπου στο Μεξικό για την πρόσφατη Sci-Fi ταινία Atlas, φαινόταν εντυπωσιακή σε ένα λευκό φόρεμα σιφόν, με ένα βαθύ λαιμόκοψη. Αλλά ήταν η ροζ λάμψη, τοποθετημένη ψηλά στα ζυγωματικά της, που δεν πέρασε απαρατήρητη και τώρα είναι έτοιμη να κυριαρχήσει στο καλοκαιρινό μας beauty board.

Τι είναι το Sunset Blush, η νέα τάση μακιγιάζ για την άνοιξη/το καλοκαίρι του 2024;

Δημιουργήθηκε από την Tiktoker Alissa Janay, η τάση που έγινε viral, γνωστή ως Sunset Blush περιλαμβάνει τη διάσπαση σε δύο αποχρώσεις του υγρού κοκκινίσματος (ροζ στο ζύμωμα, πορτοκαλί ακριβώς κάτω από αυτό), ένα κτύπημα του highlighter και το συνδυασμό όλων μαζί.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, παίρνει παρόμοιους αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος και τις εφαρμόζει στην τεχνική μας blusher για να δημιουργήσουμε ένα φυσικά φωτεινό αποτέλεσμα. Με άλλα λόγια, φανταστείτε έναν καλοκαιρινό ουρανό που κυριαρχείται από ζεστές, λαμπερές αποχρώσεις πορτοκαλιού και ροζ - και, το σημαντικότερο, χωρίς σκληρές άκρες.

Με τις θερμότερες μέρες μπροστά, η ομορφιά της τεχνικής Sunset Blush είναι ότι μιμείται τι μοιάζει με το δέρμα μας μετά από μια μέρα στον ήλιο χωρίς κατ’ ανάγκη να κλίνει σε μπρονζέ. Επιπλέον, υπάρχει η ευκολία εφαρμογής που την καθιστά εξίσου ελκυστική.

Συγκεκριμένα, η J-Lo έχει επίσης επιταχυνθεί σε μια άλλη τάση μακιγιάζ που κάνει τους γύρους: το blush draping, που δημιουργεί την ψευδαίσθηση των πιο χαριτωμένων ζυγωματικών.

Για να βάλει τη δική της σφραγίδα στο look, η Jennifer Lopez πρόσθεσε επίσης ένα γυαλιστερό χείλος ροδάκινου, βλεφαρίδες, καφέ eyeliner και ένα καθαρό μπεζ mani. Μια λέξη: εμμονή.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 τρόποι για να ανακουφίσεις την επιδερμίδα σου μετά από ένα ηλιακό έγκαυμα

Τι να κάνεις για να επανέλθει το δέρμα σου σύντομα και να διαχειριστείς τη δυσφορία που προκαλεί ένα ηλιακό έγκαυμα

BEAUTY TIPS

Glow! Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Lopez

Συμβουλές και μυστικά για να αποκτήσετε τη διαχρονική λάμψη της Jennifer Lopez

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral