Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

5 μυστικά για τέλειες selfies

...και μια βόλτα αλλιώτικη από τις άλλες


Λένα Γρηγορίου

 

Δεν σου το έχω πει, τόσο καιρό, αλλά το ταλέντο μου για selfies είναι...ανύπαρκτο. Σήμερα λοιπόν, αποφάσισα να αφιερώσω τη βόλτα μου στις ...selfies! Ετσι, συνάντησα την Αγγελική! Η Αγγελική Καστρινέλλη είναι φωτογράφος. Από το 2017 συντονίζει σεμινάρια αυτογνωσίας και εσωτερικής παρατήρησης με εργαλείο το φωτογραφικό φακό. Άρα, έχω ελπίδες! Αγγελική, σ'ακούω προσεκτικά. Ξεκίνα!

"Ο σωστός εξοπλισμός (smartphone ή και φωτογραφική μηχανή για πιο επαγγελματικές selfies ), η λήψη από τη σωστή γωνία (λίγο πιο πάνω από τη γραμμή της οπτικής μας γωνίας), ο κατάλληλος φωτισμός, η πόζα από την «καλή» μας μεριά είναι σίγουρα κάποια από τα βασικά μυστικά μιας καλής selfie.

Τι είναι όμως αυτό που θα κάνει την selfie μας να ξεχωρίσει;

Ποια είναι τα μυστικά που θα μας βοηθήσουν να αναδείξουμε τη μοναδικότητά μας;

1. Πρώτα από όλα να είμαστε ο εαυτός μας. Να είμαστε αυθόρμητοι και φυσικοί, να δοκιμάσουμε πολλές και διαφορετικές πόζες, να μην φοβηθούμε τις γκριμάτσες, να εκφράσουμε ελεύθερα τα συναισθήματα μας

2. Δεύτερο σημαντικό είναι το «αυτοπορτραίτο» μας να έχει ένα συγκεκριμένο concept. Κάτι δικό μας που θέλουμε να μοιραστούμε με τους άλλους, είτε αυτό αφορά σε κάποιο χόμπι μας, είτε σε μια καινούρια εμπειρία που δοκιμάσαμε είτε σε κάτι που είδαμε και μας συγκίνησε

3. Τρίτο, επίσης, ξεχωριστό για μένα είναι το να σκηνοθετούμε τη λήψη μας αξιοποιώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας. Να φτιάξουμε ένα σκηνικό και να φωτογραφηθούμε μέσα σε αυτό, να ντυθούμε διαφορετικά από ό,τι συνήθως, να διαλέξουμε μια ασυνήθιστη τοποθεσία ή ένα μυστικό μέρος που εμείς ανακαλύψαμε στη γειτονιά μας ή στην πόλη μας.

4. Τέταρτο μυστικό, να μην κοιτάμε απαραίτητα την κάμερα! 

5. Τέλος, προτείνω να τραβάμε πολλά κλικ, παίζοντας με την κάμερα και τον εαυτό μας και να είστε σίγουρες πως ένα από αυτά τα κλικ θα είναι στο τέλος που θα κερδίσει τις εντυπώσεις!"

Εντάξει! Μετά από τόση... εκπαίδευση, είναι σίγουρο πως θα κερδίσω τις εντυπώσεις!

Τα σεμινάρια-συναντήσεις με την Αγγελική,  υπό τον γενικό τίτλο “Inner Vision Photography Workshop”, πραγματοποιούνται στο Studio Νορντάου 16, Αθήνα (πλατεία Γκύζη).  Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι