Δες τη νέα εντυπωσιακή συλλογή του Stelios Koudounaris FW 16/17

Η νέα συλλογή του σχεδιαστή εξερευνεί τις μνήμες του παρελθόντος μέσα από εικόνες του μέλλοντος.

Κέλλυ Νόβακ

Η νέα συλλογή του σχεδιαστή εξερευνεί τις μνήμες του παρελθόντος μέσα από εικόνες του μέλλοντος.

Ίσως οι πραγματικά ταλαντούχοι εγχώριοι σχεδιαστές να είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, αλλά χωρίς δεύτερη σκέψη, ένας από αυτούς είναι ο Stelios Koudounaris. Απόδειξη; Αν όχι η συνεισφορά του στην ελληνική και την κυπριακή Μόδα τα τόσα χρόνια που είναι ενεργός, τότε είναι σίγουρα η τελευταία του συλλογή για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016-2017.

Η εμφανής εξέλιξη και πρόοδος του σχεδιαστή, αποτυπώνεται στα σχέδια και τις ανανεωμένες γραμμές του μέσα σε αυτή την σειρά, που σκοπό έχει να δώσει την γυναίκα το χαμένο της «μυστήριο» και αβαγκαρντισμό από τον οποίο ίσως τελικά να έπασχε, όλα αυτά τα χρόνια. Ο σχεδιαστής εφαρμόζει πλέον τεχνικές υψηλής ραπτικής ακόμα και στα πιο απλά ρούχα, συνδυάζει πολλές και διαφορετικές υφές δημιουργώντας ένα νέο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η γυναίκα του Stelios Koudounaris λοιπόν, καλείται να ορίσει την θηλυκή της πλευρά ανάμεσα από μνήμες του παρελθόντος και εικόνες του μέλλοντος. Ταξιδεύει στον χρόνο, από τον Μεσαίωνα και την Αναγέννηση μέχρι και την Belle Epoque, αλλά και τα ‘40s κάνοντας μια μικρή στάση στον Μοντερνισμό των ‘60s, έρχοντας έτσι σε σύγκρουση με το μεταμοντέρνο και το εικονικό. Μέσα από αυτή την χρονοκάψουλα, η εξέλιξη των μεταμφιέσεών της δημιουργεί φαντασιωσικές εικόνες που αποτελούν έμπνευση για τον σχεδιαστή χωρίς να είναι προφανής.

H αντιφατικότητα και η ποικιλία δένουν μια συλλογή γεμάτη ιδιαίτερα looks για την νέα σεζόν. Συνδυάζοντας δυναμικά, εκφραστικά total looks αλλά και μεμονωμένα ρούχα-κλειδιά, ο Stelios Koudounaris παρουσιάζει μια συλλογή με μίνι φορέματα vamp αισθητικής, πλεκτά τοπ, πανωφόρια και φορέματα με χειροποίητα κρόσια, φαρδιές ζακέτες και φετιχιστικά bondage τοπ.

Η αισθητική του παραμένει ανδρόγυνη, αλλά κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο αποκαλυπτική εναρμονισμένη πάντα με τη σύγχρονη θηλυκότητα.

1617fw-stelioskoudounaris-01.jpg1617fw-stelioskoudounaris-02.jpg1617fw-stelioskoudounaris-03.jpg1617fw-stelioskoudounaris-04.jpg1617fw-stelioskoudounaris-05.jpg1617fw-stelioskoudounaris-06.jpg1617fw-stelioskoudounaris-07.jpg1617fw-stelioskoudounaris-08.jpg1617fw-stelioskoudounaris-09.jpg1617fw-stelioskoudounaris-10.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares