Skip to main content

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.



Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

Η νέα αποκλειστική εορταστική συλλογή M&S Food είναι εδώ γεμάτη με πρωτότυπες προτάσεις για ξεχωριστά δώρα, αλλά και με γλυκίσματα που θα γίνουν τα αγαπημένα των γιορτών.

Σοκολατένιες και γλυκιές λιχουδιές, πρωτότυπες φωτιζόμενες και διαδραστικές συσκευασίες, μπισκότα, χριστουγεννιάτικα ροφήματα και γιορτινά ποτά κυριαρχούν στην festive σειρά, με τους ειδικούς της M&S να έχουν επιλέξει τους καλύτερους παραγωγούς για τον σχεδιασμό και την παραγωγή τους διασφαλίζοντας έτσι την υψηλότερη ποιότητα των συστατικών, τις πιο εκπληκτικές συσκευασίες και τα εορταστικά σχέδια.

Οι διαχρονικές, πλέον, πουτίγκες, μπισκότα και γλυκίσματα επιστρέφουν και φέτος σε ανανεωμένα M&S light-up gifts, προσθέτοντας επιπλέον αρωματικές και γευστικές νότες στα φετινά Χριστούγεννα. Οι λαχταριστές απολαύσεις, όπως τα κλασικά Belgian Style Biscuits, τα βουτυρένια Mince Pies και τα Gingerbread Stockings, αποτελούν ιδανικές προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα. Επιπλέον, τα σοκολατένια χριστουγεννιάτικα ημερολόγια σε ποικιλία σχεδίων με τους εμβληματικούς χαρακτήρες των Spencer Bear και του Colin the Caterpillar, παραμένουν τα καλύτερα συνοδευτικά για τα δώρα των μικρών φίλων και γίνονται ένα γλυκό countdown για την πιο όμορφη και λαμπερή γιορτή.

Για αυτούς που αναζητούν το κατάλληλο ποτό για τις γιορτές, τα Marks and Spencer παρουσιάζουν μια μεγάλη ποικιλία από λικέρ, gin, sparkling wines και γιορτινών κοκτέηλ, που θα συμπληρώσουν τα γιορτινά τραπέζια και καλέσματα με τα αγαπημένα πρόσωπα.

Ανακαλύψτε τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food στα καταστήματα Marks & Spencer, καθώς και online στο marksandspencer.gr.

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

ΜΟΔΑ

Ζώδια Σαββάτου 25 Μαρτίου

Αφεθείτε σε καινούριες γνωριμίες και ανακαλύψτε το πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού