5 ρούχα που δεν είναι κατάλληλα για το εργασιακό περιβάλλον

Τι πρέπει ν’ αποφεύγεις για να μην φας «κλήση» από τo HR!

Κέλλυ Νόβακ

Τι πρέπει ν’ αποφεύγεις για να μην φας «κλήση» από τo HR!

Είτε δουλεύεις σε μεγάλη εταιρία, είτε σε πιο… οικογενειακή, το τι φοράς στην δουλειά είναι κάτι που πρέπει πάντα να προσέχεις. Στον εργασιακό χώρο υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες όσον αφορά το ντύσιμο, που καλό είναι ν’ ακολουθείς.

Αν λοιπόν, δεν ξέρεις τι πρέπει να φοράς στην δουλειά και τι όχι, σου λέμε εμείς παρακάτω!

Cocktail dress

Tο λέει και το όνομα: “cocktail dress”. Που σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για τις βραδινές σου εξόδους! Το μήκος αυτών των ρούχων είναι ο λόγος που ένα τέτοιο φόρεμα δεν είναι κατάλληλο για την δουλειά.

Σαγιονάρες ή ψηλές πλατφόρμες

Παπούτσια του τύπου σαγιονάρες είναι πολύ casual για την δουλειά. Επίσης, οι πολύ ψηλές γόβες ή οι ανοιχτές πλατφόρμες επίσης θεωρούνται ακατάλληλες για την δουλειά λόγω του στιλ τους. Προτίμησε κλειστά παπούτσια με ένα μεσαίο ύψος τακουνιού.

Τιραντάκια ή Στράπλες μπλουζάκια

Η casual αισθητική αυτών των ρούχων δεν τα καθιστούν κατάλληλα για την δουλειά. Προτίμησε ρούχα και τοπ που δεν αποκαλύπτουν πολύ δέρμα.

Τα πολύ στενά ρούχα

Απέφυγε τα πολύ στενά ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα και το τονίζουν αρνητικά. Ρούχα σε πιο χαλαρές γραμμές είναι καταλληλότερα για την δουλειά.

Ημδιάφανα και διάφανα ρούχα

Είτε πρόκειται για φούστες ή τοπ ή παντελόνια που έχουν διαφάνεια και δείχνουν «δέρμα» απέφυγε τα. Τέτοιου είδους ρούχα είναι πιο κατάλληλα για τις βραδινές σου εξόδους.

Φωτό: Instagram @bi.polar.diariesAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares