2 χρώματα που δεν πρέπει να φορέσεις ποτέ σε γάμο

Τήρησε το dress code για να είσαι κομψή και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Τήρησε το dress code για να είσαι κομψή και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που οι γάμοι διαδέχονται ο ένας τον άλλον και όταν είσαι καλεσμένη σε περισσότερους από δύο – τρεις, τότε σίγουρα θα σε «τρώει» το άγχος σχετικά με το τι πρέπει να φορέσεις, ώστε να δείχνεις λαμπερή, όμορφη και κομψή. Κι ενώ στην αγορά υπάρχει μια τεράστια γκάμα επιλογών ως προς τα ρούχα που μπορείς να επιλέξεις, καλό θα ήταν να εστιάσεις και στα χρώματα και συγκεκριμένα σε εκείνα που δεν πρέπει να φορέσεις σε έναν γάμο. Ποια είναι αυτά;

Ας ξεκινήσουμε με το λευκό. Είναι το χρώμα που φοράει η νύφη και για αυτό θα ήταν πιο σωστό να το αποφύγεις. Το λευκό νυφικό θα πρέπει την ημέρα του γάμου να ξεχωρίζει και να κερδίζει τα βλέμματα και για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Έπειτα, υπάρχει το μαύρο χρώμα. Ναι, το μικρό μαύρο φόρεμα μπορεί να είναι ένα hot item κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, ωστόσο μην ξεχνάς ότι είναι συνδεδεμένο με το πένθος. Προτείνουμε να το αποφύγεις για την ημέρα αυτή και να στραφείς σε άλλα χρώματα, όπως το καφέ, το μπλε, το γκρι.

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @leoniehanneAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares