Πώς θα κάνεις το περπάτημα στα τακούνια πιο εύκολο

Το έχουμε!

Allyou Team

Το έχουμε!

Ένα καλό ζευγάρι ψηλοτάκουνα αυτομάτως απογειώνει ένα outfit προσθέτοντας σε εσένα ύψος αλλά και στο σύνολο, πόντους κομψότητας και θηλυκότητας και φυσικά, αυτοπεποίθησης. Όμως, το να περπατήσεις επάνω σε τακούνια δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση. Για την ακρίβεια, θέλει και αυτό την τέχνη του και για το λόγο αυτό, εμείς συγκεντρώσαμε tips που θα σου χρησιμεύσουν πολύ.

Πρόβα στο σπίτι

Φόρεσε τα ψηλοτάκουνά σου αρχικά μέσα στο σπίτι και κάνε μερικά βήματα, ώστε το παπούτσι να μαλακώσει και το πόδι να συνηθίσει σε αυτή τη φόρμα αλλά και το ύψος του τακουνιού. Κάποιοι προτείνουν ακόμα και να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού φορώντας τα ψηλοτάκουνα για να κάνεις ακόμα περισσότερη εξάσκηση με αυτά. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής τους στο σπίτι, προσπάθησε να περπατάς σε ευθεία και με το σώμα σου να μην καμπουριάζει.

Το ιδανικό τακούνι για να κάνεις την αρχή

Η πρώτη σου επαφή με τακούνια ώστε να μάθεις να περπατάς άνετα σε αυτά, θα πρέπει να είναι ένα πέδιλο ή γόβα που να έχει πιο χοντροκομμένο τακούνι. Όταν το πόδι σου συνηθίσει σε αυτό, τότε μπορείς να κάνεις τη μετάβαση και να επιλέξεις ένα λεπτό και ψηλότερο τακούνι. Άλλαξε level μόνο όταν νιώσεις την απόλυτη άνεση και αυτοπεποίθηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares