Σώσε χώρο από την ντουλάπα σου διπλώνοντας σωστά τα jeans σου

Δες το έξυπνο τρικ

Allyou Team

Δες το έξυπνο τρικ

Jeans. Jeans. Jeans! Ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, ένα σωτήριο ρούχο στη ζωή μας. Όσα και να αγοράσουμε, σε όποιο χρώμα και σχέδιο, με οποιοδήποτε print αλλά και σε ό,τι ύφος, από wide leg μέχρι skinny, ποτέ δεν μας αρκούν και ποτέ δεν παύουν να μας αρέσουν. 

Επειδή ακριβώς τα jeans έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ντουλάπα μας, είναι λογικό να καταλαμβάνουν και ένα μεγάλο μέρος της, με αποτέλεσμα συχνά να δυσκολευόμαστε με την οργάνωση της και να πελαγώνουμε. Πριν σκεφτείς να χαρίσεις κάποιο (ποτέ δεν πετάμε τα ρούχα μας ειδικά αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αφού μπορεί να γίνει reuse από ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη), ρίξε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί. 

Το εντοπίσαμε σε μια προσπάθεια αναζήτησης μιας έξυπνης λύσης για να είναι η ντουλάπα πάντοτε σε τάξη και να μπορέσουν τα jeans να κρατήσουν τον ρόλο τους, χώρος όμως να δημιουργούν αναστάτωση. Ίσα ίσα με αυτόν τον τρόπο για να τα διπλώνεις που παρουσιάζεται στο βίντεο, θα μπορείς να κερδίσεις χώρο στα ράφια σου και να εξασφαλίσεις ότι τα αγαπημένα σου jeans θα είναι πάντοτε καλοσιδερωμένα!

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @alexachung

    

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares