Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να καθαρίσεις τη δερμάτινη τσάντα σου

Χρήσιμα tips για να τη διατηρήσεις σαν καινούρια



Χρήσιμα tips για να τη διατηρήσεις σαν καινούρια

Η δερμάτινη τσάντα έχει διαχρονική αξία στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Είναι ένα item που αποτελεί πραγματική επένδυση και που καθεμιά από εμάς οφείλει να έχει στη συλλογή της, καθώς μπορεί να χαρίσει κομψές εμφανίσεις με νότα πολυτέλειας όλες τις εποχές του χρόνου. Όμως, χρειάζεται συχνή φροντίδα και ιδανικά μετά από κάθε χρήση της, ώστε να μπορείς να τη διατηρήσεις στο χρόνο σαν καινούργια και να τη χαρείς όσες περισσότερες φορές γίνεται.

Είτε πρόκειται για ένα designer κομμάτι είτε όχι, εμείς σου δίνουμε χρήσιμα tips για να έχεις τη δερμάτινη τσάντα σου πάντοτε σε άψογη κατάσταση!

Αν η δερμάτινη τσάντα σου έχει λεκιαστεί, καθάρισε τον λεκέ με ένα καθαρό, νωπό πανί. Τρίψε απαλά το σημείο της τσάντας σαν να κάνεις μασάζ μέχρι να μαλακώσει ο λεκές. Βάλε μια σταγόνα από απορρυπαντικό πιάτων επάνω στο πανί ή ιδανικά θα πρέπει να έχεις ειδικό καθαριστικό δερμάτινων αξεσουάρ.

Τρίψε απαλά ξανά το σημείο του λεκέ μέχρι αυτός να εξαφανιστεί. Έπειτα, χρησιμοποίησε ένα καθαρό, στεγνό πανί για να απομακρύνεις την περίσσεια ποσότητα του καθαριστικού αλλά και την υγρασία από τη δερμάτινη τσάντα σου.

Άφησε την τσάντα να στεγνώσει. Ίσως θα σου πάρει γύρω στη μισή ώρα. Μην χρησιμοποιήσεις σεσουάρ για να επισπεύσεις τη διαδικασία. Αντιθέτως, αν βιάζεσαι και πρέπει να τη χρησιμοποιήσεις, προτίμησε τον κρύο αέρα.

Τέλος, εφάρμοσε στην τσάντα σου ειδική κρέμα για δερμάτινα, η οποία θα προσφέρει θρέψη, ενυδάτωση και προστασία στο αγαπημένο σου αξεσουάρ! Άπλωσε το προϊόν με κυκλικές κινήσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo Instagram @chiaraferragni

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου