Πώς να καθαρίσεις τη δερμάτινη τσάντα σου

Χρήσιμα tips για να τη διατηρήσεις σαν καινούρια

Allyou Team

Χρήσιμα tips για να τη διατηρήσεις σαν καινούρια

Η δερμάτινη τσάντα έχει διαχρονική αξία στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Είναι ένα item που αποτελεί πραγματική επένδυση και που καθεμιά από εμάς οφείλει να έχει στη συλλογή της, καθώς μπορεί να χαρίσει κομψές εμφανίσεις με νότα πολυτέλειας όλες τις εποχές του χρόνου. Όμως, χρειάζεται συχνή φροντίδα και ιδανικά μετά από κάθε χρήση της, ώστε να μπορείς να τη διατηρήσεις στο χρόνο σαν καινούργια και να τη χαρείς όσες περισσότερες φορές γίνεται.

Είτε πρόκειται για ένα designer κομμάτι είτε όχι, εμείς σου δίνουμε χρήσιμα tips για να έχεις τη δερμάτινη τσάντα σου πάντοτε σε άψογη κατάσταση!

Αν η δερμάτινη τσάντα σου έχει λεκιαστεί, καθάρισε τον λεκέ με ένα καθαρό, νωπό πανί. Τρίψε απαλά το σημείο της τσάντας σαν να κάνεις μασάζ μέχρι να μαλακώσει ο λεκές. Βάλε μια σταγόνα από απορρυπαντικό πιάτων επάνω στο πανί ή ιδανικά θα πρέπει να έχεις ειδικό καθαριστικό δερμάτινων αξεσουάρ.

Τρίψε απαλά ξανά το σημείο του λεκέ μέχρι αυτός να εξαφανιστεί. Έπειτα, χρησιμοποίησε ένα καθαρό, στεγνό πανί για να απομακρύνεις την περίσσεια ποσότητα του καθαριστικού αλλά και την υγρασία από τη δερμάτινη τσάντα σου.

Άφησε την τσάντα να στεγνώσει. Ίσως θα σου πάρει γύρω στη μισή ώρα. Μην χρησιμοποιήσεις σεσουάρ για να επισπεύσεις τη διαδικασία. Αντιθέτως, αν βιάζεσαι και πρέπει να τη χρησιμοποιήσεις, προτίμησε τον κρύο αέρα.

Τέλος, εφάρμοσε στην τσάντα σου ειδική κρέμα για δερμάτινα, η οποία θα προσφέρει θρέψη, ενυδάτωση και προστασία στο αγαπημένο σου αξεσουάρ! Άπλωσε το προϊόν με κυκλικές κινήσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo Instagram @chiaraferragni 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares