Λεκές από αποσμητικό; Έτσι θα τον εξαφανίσεις

Δοκίμασε τα εύκολα tips

Allyou Team

Δοκίμασε τα εύκολα tips

Ο ιδρώτας σε συνδυασμό με το αποσμητικό αποτελούν τους χειρότερους εχθρούς για τα καλοκαιρινά μπλουζάκια, καθώς συχνά αφήνουν επίμονα κι αντιαισθητικά σημάδια επάνω τους. Ευτυχώς για σένα, υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά τα οποία υπόσχονται να σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αυτούς και μάλιστα πολύ γρήγορα και να μπορέσεις έτσι να χαρείς ξανά τα αγαπημένα σου μπλουζάκια.

Ξύδι

Σύμφωνα με τους experts, τα  οξέα στο ξύδι θα σε βοηθήσουν να εξαφανίσεις τους λεκέδες από αποσμητικό στην περιοχή της μασχάλης. Βάλε λίγη ποσότητα στο σημείο και άφησε το ξύδι να κάνει τη δουλειά του όλο το βράδυ. Έπειτα, μπορείς να πλύνεις κανονικά το ρούχο σου.

Μαγειρική σόδα

Ένα ακόμη συστατικό που μπορείς να δοκιμάσεις για να διώξεις τον λεκέ από το αποσμητικό είναι η μαγειρική σόδα.  Ανακάτεψε λίγη μαγειρική σόδα σε ζεστό νερό και τρίψε απαλά το σημείο μέχρι να αφαιρεθεί τελείως ο λεκές.

Αλάτι

Βρέξε το σημείο με τον λεκέ και ρίξε πάνω του λίγο αλάτι. Άφησε το να δράσει για 8- 12 ώρες και επανάλαβε τη διαδικασία το επόμενο πρωί. Στη συνέχεια, βάλε το  ρούχο κανονικά στο πλυντήριο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares