Skip to main content

ATHLEISURE

Αυτά είναι τα sneakers που έχουν κλέψει την καρδιά διάσημων γυναικών

Κομψά, πρακτικά, ταιριάζουν με όλα και είναι ιδανικά για τις καθημερινές εμφανίσεις



Τα sneakers αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της μόδας. Είναι αδιαμφισβήτητα τα shoes που φοριούνται σχεδόν σε κάθε περίσταση από όλες τις ηλικίες, συνδυάζονται με κάθε look, όλες τις ώρες της ημέρας και προσφέρουν άνεση και cool ύφος σε κάθε βήμα. Τα social media και ιδιαίτερα η πλατφόρμα του Instagram επιβεβαιώνουν τη δυναμική τους, με τις διάσημες γυναίκες να απογειώνουν τα Classic Leather ’80s λευκά sneakers της Reebok και να τα αναδεικνύουν σε «βασιλιά» του trend.

classicleathree

Celebrities όπως η Meghan Markle, η Gigi Hadid, η Reese Witherspoon και η Emily Ratajkowski τα έχουν αγκαλιάσει τόσο θερμά και γίνονται έμπνευση για όλες τις γυναίκες αλλά και όλους τους άντρες που αγαπούν να συνδυάζουν το athleisure στιλ με τις chic εμφανίσεις.

Άλλη μια σταρ που πρόσφατα μπήκε στο κλαμπ των διάσημων γυναικών που φορούν τα ’80s λευκά sneakers της Reebok με την χαρακτηριστική tan σόλα, είναι η Sydney Sweeney. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την ταλαντούχα ηθοποιό στο Los Angeles με ένα άκρως καλοκαιρινό outfit συνδυασμένο με τα iconic Classic Leather Sneakers του αγαπημένου brand. Συγκεκριμένα, η σταρ του “Euphoria” επέλεξε να φορέσει ένα oversized λευκό πουκάμισο, τζην σορτσάκι και λευκές αθλητικές κάλτσες.

sidneyreebok

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο φακός πετυχαίνει την Sydney Sweeney με τα λατρεμένα λευκά, Reebok Classic Leather sneakers, τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα χάρη στον μίνιμαλ και καθαρό χαρακτήρα τους, που τα κάνει να  φοριούνται ξανά και ξανά και να αναβαθμίζουν με τον πιο έξυπνο τρόπο τις εμφανίσεις.

sydneyreeboknew

Η Reebok λάνσαρε τα Classic Leather sneakers πριν από περίπου σαράντα χρόνια και αυτή τη σεζόν μας συστήνει ξανά το unisex shoe με έναν πιο εξελιγμένο σχεδιασμό. Πρόκειται για διαχρονικά sneakers που αποτελούν μια σωστή επένδυση και δεν θα βγουν ποτέ εκτός μόδας!

sydenefsd

 

 

Διαβάστε επίσης

ATHLEISURE

5 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια που θα φοράς non stop την άνοιξη

Άνετα, όμορφα και με υπέροχο πάτημα για το πόδι

ATHLEISURE

Yoga lovers: 4 αθλητικά κομμάτια για απόλυτη άνεση

Σε υπέροχα χρώματα και σχέδια

ATHLEISURE

Αυτή είναι η πιο κομψή τσάντα για κάθε athleisure look

Μικρή και ιδανική για τις σύντομες βόλτες σου

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.