Skip to main content

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα



Η ανοιξιάτικη απόδραση που γεννάται σαν ευκαιρία από τις διακοπές του Πάσχα απαιτεί ευέλικτα κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους σε layering, ανταποκρινόμενα στις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, ενώ παράλληλα προσφέρουν κομψότητα και άνεση. Ακολουθούν 6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση, είτε επιλέξεις ένα ορεινό χωριό, είτε ένα νησί.

Ελαφρύ πανωφόρι

Ένα ελαφρύ πανωφόρι, όπως ένα jean μπουφάν, ένα trench coat ή ένα σακάκι σε ανδρικό οversized στυλ, είναι τέλειο για τα δροσερά πρωινά και τα βράδια στο χωριό ή το νησί. Προσθέτει ένα κομψό layering στο ντύσιμό σου ενώ παρέχει ζεστασιά όταν τη χρειάζεσαι. Διάλεξε ένα ευέλικτο χρώμα όπως το μπεζ, το λαδί ή το navy που ταιριάζει με πολλά ρούχα.

Ριχτά φορέματα

Τα ριχτά φορέματα από υφάσματα που αναπνέουν, όπως το βαμβάκι ή το λινό, είναι μια ιδανική επιλογή για τις πιο επίσημες στιγμές στις Πασχαλινές αποδράσεις, ενώ είναι παράλληλα άνετα. Διάλεξε floral prints ή παστέλ αποχρώσεις που ταιριάζουν στην άνοιξη. Έχε επίσης κατά νου ότι τα φορέματα είναι ευέλικτα κομμάτια που μπορούν να φορεθούν με τακούνια για ένα δείπνο έξω ή με αθλητικά παπούτσια για εξερεύνηση στη φύση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ευέλικτα μπλουζάκια

Πάρε μαζί σου μερικά ευέλικτα μπλουζάκια που μπορούν να αναμειχθούν και να συνδυαστούν με διαφορετικά παντελόνια, φούστες, γιατί όχι και σορτσάκια. Μια ελαφριά ριγέ μπλούζα, ένα κλασικό λευκό T-shirt και ένα άνετο μπλουζάκι με τους ώμους εκτεθειμένους είναι μερικές επιλογές που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Άνετα bottoms

Πάρε μαζί σου μερικά άνετα παντελόνια που μπορείς να φορέσεις για περιηγήσεις στα αξιοθέατα ή σε χαλαρές εξόδους, όπως ένα κλασικό ψηλόμεσο τζιν, ένα λινό παντελόνι σε εντυπωσιακή απόχρωση ή ένα chino. Μια jean φούστα είναι επίσης εκπληκτικό κομμάτι για τις ανοιξιάτικες διακοπές, προσφέροντας άνεση και ευκολία στην κίνηση, ενώ παράλληλα δείχνει κομψή.

Κομψά παπούτσια

Πάρε μαζί 2-3 ζευγάρια παπούτσια που είναι άνετα και κομψά. Τα λευκά sneakers, τα δερμάτινα chunky σανδάλια και οι ψηλές ή και χαμηλές εσπαντρίγιες είναι ιδανικές επιλογές για την εποχή και μπορούν να φορεθούν με μια ποικιλία ρούχων σε διαφορετικές δραστηριότητες.

Αξεσουάρ

Μην ξεχάσεις να πακετάρεις αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις τα outfits σου και να προσθέσεις προσωπικότητα στην εμφάνισή σου. Ένα καπέλο με φαρδύ γείσο για προστασία από τον ήλιο, ένα ελαφρύ φουλάρι για layering, εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου και statement κοσμήματα για να αναδείξεις τα ρούχα σου είναι must. Πάρε μαζί τα αγαπημένα σου και μην ξεχάσεις ένα ευέλικτο camera bag που θα μπορείς να κρατάς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!

DO IT YOURSELF

5 κατηγορίες εσωρούχων στις οποίες αξίζει να επενδύσεις

Must-haves που πρέπει να αποκτήσεις στη συλλογή σου.

DO IT YOURSELF

Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;

Πες «ναι» στο vintage, ποντάροντας όμως σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει

FASHION TRENDS

Dressed in white: 7 κομμάτια για να εντάξεις το λευκό στην γκαρνταρόμπα σου αυτή την άνοιξη

Κλασικό και αγαπημένο, το λευκό είναι για ακόμη μια σεζόν τάση και φοριέται δίνοντας φως στις εμφανίσεις μας

ASK THE EDITOR

Τι είναι το skin slugging και πώς να το εντάξεις στο skincare routine σου

Σου λύνουμε την απορία, μέσα από όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για μια τάση στο skincare που όλο και εξαπλώνεται