7 από τις πιο σύγχρονες φθινοπωρινές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών

Για να είσαι όλη την εβδομάδα up to date

Τόνια Τζαφέρη

kalampoka_660x200-2

 

To Φθινόπωρο είναι ίσως η αγαπημένη εποχή των fashion influencers μιας και έχουν την δυνατότητα να πειραματιστούν με τα πάντα. Η μεταβατική αυτή περίοδος είναι ιδανική για να πειραματιστείς με συνδυασμούς, κομμάτια κάθε εποχής και να δημιουργήσεις το ιδανικό για εσένα αποτέλεσμα.

Οι μπότες, καμπαρντίνες, ακόμη και μάλλινα πουλόβερ έχουν κάνει δυναμικά την εμφάνιση τους και μάλιστα πολλές φορές τα συναντήσαμε συνδυασμένα με κάποια ανοιξιάτικα/ καλοκαιρινά κομμάτια. Μη διστάσεις να σκεφτείς και να δοκιμάσεις πολλούς συνδυασμούς οι οποίοι θα σου προσφέρουν άνεση αλλά και σύγχρονη αισθητική.

Συλλέξαμε κάποιες από τις καλύτερες φθινοπωρινές εμφανίσεις που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στον σύγχρονο κόσμο της μόδας, προκειμένου να εμπνευστείς, να πάρεις ιδέες και να τολμήσεις να δοκιμάσεις δικούς σου συνδυασμούς, οι οποίοι θα έχουν το κατάλληλο αποτέλεσμα για την εποχή και την περίσταση.

Οι μπότες με σορτς ή φορέματα έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα, όπως επίσης και τα μάλλινα μπλουζάκια ή γιλέκα. Τέλος το παλτό ή καμπαρντίνα αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο από τις φθινοπωρινές εμφανίσεις των fashion κοριτσιών και πολλές φορές έχουν pop χρώματα όπως ρoζ ή άλλοτε επιλέγουν κλασσικές αποχρώσεις όπως αυτή του μπεζ.

Cover photo: courtesy of @Alex RivièreAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares