Η τάση στα κοσμήματα από τα 80’s που φορούν τα fashion icons

Δοκίμασε την και ανανέωσε την εμφάνισή σου με ένα touch

Allyou Team

Η εμφάνιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας, για το λόγο αυτό και φροντίζουμε ανά τακτά διαστήματα να περνάμε μια βόλτα από τα καταστήματα με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και να κάνουμε μικρές προσθήκες στην γκαρνταρόμπα μας, οι οποίες αναβαθμίζουν τα looks μας και μας κάνουνε να αισθανόμαστε πιο όμορφα αλλά και να δείχνουμε πάντοτε ενημερωμένες.

Ο λαμπερός κόσμος της μόδας δημιουργεί ή επαναφέρει τάσεις και μας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε εύκολα την παραπάνω επιθυμία. Άλλες μας συστήνονται για πρώτη φορά από διάσημα brands και οίκους υψηλής ραπτικής, ενώ άλλες τάσεις έρχονται ξανά στο προσκήνιο, με τη διαφορά ότι είναι πια κατά έναν τρόπο αναθεωρημένες.

Μια από τις τάσεις που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία είναι και αυτή για την οποία γίνεται λόγος σε αυτό εδώ το κείμενο σήμερα. Πρόκειται για μια εκδοχή των κοσμημάτων που αποτελούσε των πρωταγωνιστή των 80’s και σήμερα, το 2023, τα fashion icons δείχνουν ξεκάθαρα την προτίμησή τους σε αυτήν.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε για παράδειγμα μια από τις πιο διάσημες γυναίκες της μόδας και μοντέλο, η Elsa Hosk, τα κοσμήματα που φέτος είναι τόσο αγαπητά και φοριούνται ξανά και ξανά, διακρίνονται από τη μαξιμαλιστική τους αισθητική και προσέγγιση.

Σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια και κολιέ όλα σε huge μέγεθος και με έμπνευση από τα 80’s, προσθέτουν πολυτέλεια στα looks της Elsa Hosk και μας οδηγούν αμέσως σε αποθήκευση ή screenshot των στιλιστικών της συνδυασμών!

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @hoskelsa 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares