Πώς θα ήταν η Gigi Hadid με κοντά μαλλιά;

Την απάντηση θα βρεις στην νέα φθινοπωρινή καμπάνια του Stuart Weitzman!

Κέλλυ Νόβακ

Σίγουρα έχουμε ήδη, μια εικόνα στο μυαλό μας, για την Gigi Hadid. Κυριολεκτικά και πιο γενικά μιλώντας. Δηλαδή, ξέρουμε ότι είναι μια stylish και γλυκιά κοπέλα που σίγουρα αν κάτι την χαρακτηρίζει –πέρα από το αψεγάδιαστο στιλ της-, είναι τα πλούσια, ξανθά μαλλιά της!

Αυτά έβαλε στο… cutting board, για λίγες ώρες όμως μόνο και με αφορμή την νέα καμπάνια του οίκου Stuart Weitzman!

Τη νέα συλλογή για το Φθινόπωρο 2017, παρουσιάζει το γνωστό brand και για άλλη μι φορά, φέρνει τα μεγάλα όπλα για την καμπάνια του! Έτσι, λοιπόν, η Hadid επιστρέφει σε μια ακόμη διαφημιστική καμπάνια, αυτή την φορά, υποστηρίζοντας άψογα το ‘60s εμπνευσμένο concept του project!

Για να παραμείνουν λοιπόν, πιστές στο ύφος της εποχής οι φωτογραφίες της καμπάνιας (τις οποίες έχει τραβήξει ο Mario Testino), υιοθέτησε και η Hadid το pixie cut αυτό look.

Στις φωτογραφίες θα δεις λοιπόν, το γνωστό μοντέλο να φοράει αξεσουάρ από την νέα συλλογή του Stuart Weitzman που περιλαμβάνει δερμάτινες αλλά και σουέτ ψηλές μπότες και ankle boots, άλλοτε σε μαύρο και άλλοτε σε λευκό χρώμα.

Απόλαυσε την καμπάνια παρακάτω!

gigi_hadid_stuartweitzman_fall17campaign_01.jpggigi_hadid_stuartweitzman_fall17campaign_02.jpggigi_hadid_stuartweitzman_fall17campaign_03.jpggigi_hadid_stuartweitzman_fall17campaign_04.jpggigi_hadid_stuartweitzman_fall17campaign_05.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares