Οι πιο εντυπωσιακές queens από το DragCon της RuPaul στην Νέα Υόρκη

Αν δεν εντυπωσιαστείς από αυτά τα looks, τότε δεν ξέρω από τι…

Κέλλυ Νόβακ

H επιρροή που πλέον ασκεί μια drag queen στις εμφανίσεις μιας γυναίκας, είναι τεράστια. Η ιστορία εξάλλου έχει δείξει τη σχέση που πάντα είχε και έχει ο χώρος της μόδας με τις drag queens, αν σκεφτείς ότι όλες αυτές οι προσωπικότητες φτιάχνουν μόνες τα ρούχα τους, έχοντας μέσα στην λίστα με τα πολλά ταλέντα τους, και αυτό ενός fashion designer.

Έχει επηρεάσει λοιπόν, και στο παρελθόν, αλλά και τώρα, την μόδα η κουλτούρα των drag queens. Και με την ανοδική πορεία και συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα που λαμβάνουν οι προσωπικότητες αυτές, ειδικά μετά το τηλεοπτικό ριάλιτι σόου της RuPaul, RuPaul’s Drag Race, είναι μόλις εύλογο να θέλουμε να τις παρακολουθούμε με εμμονικό σχεδόν τρόπο.

Όταν λοιπόν, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, πάνω από 35.000 άνθρωποι, ανάμεσά τους αναγνωρισμένοι σχεδιαστές μόδας, celebrities κτλ. βρέθηκαν στην Νέα Υόρκη για το DragCon, το μεγαλύτερο συνέδριο για drag queens, το οποίο διοργανώνει η RuPaul, καταλαβαίνεις πλέον, ότι όντως αυτές οι θαυμάσιες, ταλαντούχες και δημιουργικές προσωπικότητες αποτελούν πρόσωπα που όχι μόνο εμπνέουν με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους, αλλά κυρίως με τις ιστορίες τους, το background τους και το σημαντικό έργο που προσφέρουν στην κοινότητα.

Αποδεικνύουν αυτές οι queens λοιπόν, ότι είναι οκέι να είσαι διαφορετικός –αν το θέλεις-, και για την ακρίβεια ότι το διαφορετικό είναι θαυμάσιο.

https://www.instagram.com/p/BY4HmtFFdjI/?taken-by=ongina

\

https://www.instagram.com/p/BYt60SjjJUV/?taken-by=naomismalls

https://www.instagram.com/p/BY4cFqUD_vg/?taken-by=kimchi_chic 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares