Skip to main content

FASHION NEWS

Η Cindy Crawford με φόρεμα που αναδεικνύει τέλεια τις καμπύλες

Ιδανικό για γυναίκες άνω των 50



Το supermodel των 90s εξακολουθεί να παραδίδει μαθήματα στιλ με τις εμφανίσεις της, τόσο εκείνες που αφορούν χαλαρές βόλτες και ψώνια στην αγορά, όσο και εκείνες που είναι πιο επίσημες. Η ίδια παραμένει μια εκθαμβωτικά όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα που εμπνέει τις θαυμάστριες της ανά τον κόσμο είτε μέσα από την ιστορία που έχει γράψει στη μόδα είτε μέσα από το σήμερα.

Πρόσφατα, η Cindy Crawford δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα φοβερά κομψό φόρεμα, το οποίο δικαίως έκανε θραύση στα social.

Η 57χρονη βρέθηκε στο συνέδριο WWD Los Angeles Beauty και για την εμφάνισή της αυτή, επέλεξε να φορέσει ένα ζαχαρί wrap δηλαδή κρουαζέ φόρεμα, το οποίο είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της άνοιξης ώστε να είναι κομψή και elegant.

Η Cindy Crawford συμπλήρωσε το look της με διάφανα πέδιλα, μια λευκή top handle τσάντα και χρυσά κοσμήματα που πρόσθεσαν πολυτέλεια στο αποτέλεσμα. Το κρουαζέ φόρεμα στο οποίο επένδυσε είναι ένα ρούχο το οποίο αναδεικνύει τις καμπύλες κάθε σώματος, ενώ τονίζει τη μέση και δίνει στη σιλουέτα έξτρα πόντους θηλυκότητας.

https://www.instagram.com/p/CqtauT1P5sW/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1078c80b-5a47-4733-8b4c-3a8a51951d41 

 

 

Για τα μαλλιά της η Cindy Crawford απευθύνθηκε στον Έλληνα γκουρού των μαλλιών, Δημήτρη Γιαννέτο, όπως σημείωσε στη λεζάντα του post της.

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @cindycrawford

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές