Η Christina Aguilera φόρεσε μια φούστα που μοιάζει με τσάντα

Συγκεκριμένα μοιάζει στην Birkin bag που έχει γράψει ιστορία 

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Η Christina Aguilera, μια από τις πιο αγαπητές και πετυχημένες τραγουδίστριες παγκοσμίως, μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις πολύ ιδιαίτερες τόσο επάνω στη σκηνή, όσο και εκτός σκηνής. Πρόσφατα, η σταρ μας εξέπληξε με ένα look της το οποίο είναι βγαλμένο από πασαρέλα και εδώ σου λέμε όλες τις λεπτομέρειες!

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σε μια από αυτές τη βλέπουμε να ποζάρει στην κάμερα φορώντας μια φούστα που μοιάζει με τσάντα. Κυριολεκτικά όμως αν κοιτάξεις τη φωτογραφία θα πιστέψεις ότι με κάποιο τρόπο κατάφερε να φορέσει τσάντα. Όχι όμως οποιαδήποτε. Πρόκειται για την iconic Hermès Birkin τσάντα την οποία κρατούν πολλές γυναίκες του Hollywood ανάμεσα στις οποίες και η Kim Kardashian.

aguiltsanta

Instagram @xtina

 

 

Η Birkin τσάντα, η εμβληματική αυτή δημιουργία του οίκου Hermès, «γεννήθηκε» όταν το 1984, σε μια πτήση από το Παρίσι στο Λονδίνο, η Jane Birkin γνώρισε τον πρόεδρο του οίκου Hermès, Jean-Louis Dumas και του παραπονέθηκε ότι δεν έβρισκε μια τσάντα η οποία να χωράει μέσα όλα όσα χρειάζεται μια μητέρα όπως η ίδια.

Όσο για τη φούστα τύπου Birkin bag την οποία φόρεσε η Christina Aguilera, είναι μια δημιουργία του brand Namilia που παρουσιάστηκε στο catwalk το 2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo Instagram @xtina 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares