Skip to main content

FASHION NEWS

Η Christina Aguilera φόρεσε μια φούστα που μοιάζει με τσάντα

Συγκεκριμένα μοιάζει στην Birkin bag που έχει γράψει ιστορία 



Η Christina Aguilera, μια από τις πιο αγαπητές και πετυχημένες τραγουδίστριες παγκοσμίως, μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις πολύ ιδιαίτερες τόσο επάνω στη σκηνή, όσο και εκτός σκηνής. Πρόσφατα, η σταρ μας εξέπληξε με ένα look της το οποίο είναι βγαλμένο από πασαρέλα και εδώ σου λέμε όλες τις λεπτομέρειες!

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σε μια από αυτές τη βλέπουμε να ποζάρει στην κάμερα φορώντας μια φούστα που μοιάζει με τσάντα. Κυριολεκτικά όμως αν κοιτάξεις τη φωτογραφία θα πιστέψεις ότι με κάποιο τρόπο κατάφερε να φορέσει τσάντα. Όχι όμως οποιαδήποτε. Πρόκειται για την iconic Hermès Birkin τσάντα την οποία κρατούν πολλές γυναίκες του Hollywood ανάμεσα στις οποίες και η Kim Kardashian.

aguiltsanta

Instagram @xtina

 

 

Η Birkin τσάντα, η εμβληματική αυτή δημιουργία του οίκου Hermès, «γεννήθηκε» όταν το 1984, σε μια πτήση από το Παρίσι στο Λονδίνο, η Jane Birkin γνώρισε τον πρόεδρο του οίκου Hermès, Jean-Louis Dumas και του παραπονέθηκε ότι δεν έβρισκε μια τσάντα η οποία να χωράει μέσα όλα όσα χρειάζεται μια μητέρα όπως η ίδια.

Όσο για τη φούστα τύπου Birkin bag την οποία φόρεσε η Christina Aguilera, είναι μια δημιουργία του brand Namilia που παρουσιάστηκε στο catwalk το 2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo Instagram @xtina

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: Οι σπουδές, η τηλεόραση, ο γάμος με τον Μαροσούλη

Το βιογραφικό της υποψήφιας ευρωβουλευτή

ASK THE EDITOR

Σε ποια ηλικία πρέπει να ξεκινήσω τη χρήση κρέμας ματιών και για ποιους λόγους;

Αν κι εσύ αναρωτιέσαι αν θα έπρεπε να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών στην καθημερινότητά σου, ιδού οι απαντήσεις που χρειάζεσαι.