Skip to main content

FASHION RADAR

Το Royal Blue: Στα καλύτερα του

Kεντρικό παρόν στις εμφανίσεις των street stylers



Μπλέ ρουαγιάλ. Ένα χρώμα που είτε αγαπάς είτε το μισείς.
Όπως και να έχει, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως το συγκεκριμένο χρώμα είναι η απόλυτη τάση την συγκεκριμένη περίοδο αφού δεν λείπει από τις εμφανίσεις των κορυφαίων street stylers. Αν το αγαπάς το χρώμα αυτό, τότε απλώς συνέχισε να το τιμάς και να το φοράς καθώς μέχρι και την χριστουγεννιάτικη σεζόν αναμένεται να είναι ένα από τα πιο hot χρώματα!

Αν όμως ανήκεις σε αυτές που δεν του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία όπως και εγώ, αυτές οι εμφανίσεις θα σε πείσουν πως το royal blue είναι τελικά ένα χρώμα που ομορφαίνει απίστευτα τις εμφανίσεις σου. Οι τρόποι που μπορείς να το εντάξεις στο outfit σου είναι πολλοί και ποικίλοι! Ένα royal blue jacket, ένα βελούδινο φόρεμα στην συγκεκριμένη απόχρωση ή ακόμη και αξεσουάρ είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι. ''Φωτίζουν'' την εμφάνιση σου, εντυπωσιάζουν και δίνουν σύγχρονη αισθητική.


H διάσημη fashion influencer Pernille Teisbaek, επέλεξε να προσθέσει το royal blue χρώμα σε ένα sweater συνδυασμένο με μαύρο παντελόνι, λευκά cinderella pumps, έντονα σκουλαρίκια και μαύρη τσάντα. Νote: Το παραπάνω σύνολο αποτελεί ιδανική επιλογή για να κάνεις την αρχή και να εντυπωσιάσεις στις casual chic εμφανίσεις σου στην πόλη.
Μιας και το animal print εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλη τάση της σεζόν, αν είσαι κορίτσι των τάσεων μπορείς να επιλέξεις ένα animal print κομμάτι σε royal blue αποχρώσεις και να απογειώσεις την εμφάνιση σου! Αλλιώς μεγάλη χειμερινή τάση, αποτελεί επίσης το βελούδο. Βλέπε παραπάνω το total velvet σύνολο της Bella Hadid σε μπλε ρουαγιάλ
.
Για εσένα που είσαι τολμηρή, το total royal blue σύνολο είναι ιδανική επιλογή! Το μόνο σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσεις, απλώς δώσε λιγάκι προσοχή στο styling, δηλαδή προτίμησε να το κρατήσεις μινιμαλ καθώς έχεις ήδη ένα πολύ δυνατό και έντονο χρώμα.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Οι 10 κορυφαίες συμβουλές στυλ της Victoria Beckham

Η Victoria Beckham γίνεται 50 ετών κι εμείς γιορτάζουμε το υπέροχο στυλ της

FASHION RADAR

Η Kirsten Dunst βρήκε το χρώμα της

Ακόμα και μια μονόχρωμη εμφάνιση μπορεί να είναι εντυπωσιακή

FASHION RADAR

Η Angelina Jolie στην πρεμιέρα του μιούζικαλ The Outsiders με μια κάπα που σίγουρα θα αντιγράψουμε

Ένα cape look στο χρώμα της καραμέλας, με την λαμπερή ηθοποιό πιο κομψή από ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.