Γιατί το στιλ της Leandra Medine έχει ξεχωρίσει

Ο απόλυτος συνδυασμός του κλασσικού και μοντέρνου

Τόνια Τζαφέρη

kalampoka_660x200-2

Leandra Medine το όνομα της και αυτήν την στιγμή βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα κορίτσια που ασκούν την μεγαλύτερη επιρροή στην μόδα. H 30χρονη Leandra από την Νέα Υόρκη έχει καταφέρει κάτι πολύ μοναδικό και δύσκολο. Να γίνει παγκοσμίως γνωστή για το ιδιαίτερο προσωπικό στιλ της, να έχει εκατομμύρια θαυμαστές αλλά και να συνεργαστεί με κορυφαία περιοδικά μόδας.

Αν κάτι μπορούμε να μάθουμε από το πολύ συζητημένο στιλ της, αυτό είναι ο εκπληκτικός συνδυασμός που κάνει στα κλασσικά, διαχρονικά κομμάτια με τα μοντέρνα. Είναι δύσκολο να φέρεις τα κλασσικά κομμάτια στο σήμερα και να τα μετατρέψεις σε σύγχρονα και μοντέρνα. Η Leandra όμως έχει αποδείξει πως αυτό ξέρει να το κάνει καλά.

Το ''καλό κορίτσι της μόδας'' έχει ένα μοναδικό στιλ που έχει ξεχωρίσει. Κλασσικά κομμάτια, σύγχρονη αισθητική και φαίνεται πως αγαπάει τις τάσεις της κάθε εποχής. Πάντα προσεγμένη, αυστηρά ντυμένη και με όμορφους συνδυασμούς η Leandra απέκτησε το δικό της κοινό στον σύγχρονο κόσμο της μόδας με εκατομμύρια followers να την ακολουθούν πιστά και να εμπνέονται από τις εμφανίσεις της. Πάμε να δούμε μερικές.

(πηγή φωτογραφίων: pinterest)About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares