Με αυτά τα 7 συνόλα θα πάει σίγουρα καλά η εβδομάδα

….ενδυματολογικά τουλάχιστον!

Κέλλυ Νόβακ

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά προσωπικά για να είμαι σίγουρη ότι θα ξεκινήσει καλά η καινούργια εβδομάδα πρέπει να ξέρω ότι θα είμαι και… καλυμένη ενδυματολογικά. Γιατί, όταν νιώθω καλά και γεμάτη αυτοπεποίθηση με τα ρούχα που φοράω, τότε μπορώ να αντιμετωπίσω αλλιώς τις δυσκολίες της καθημερινότητάς μου. Γι’αυτό λοιπόν και έχω υιοθετήσει το εξής τελετουργικό: Κάθε Δευτέρα, ρίχνω μια ματιά στην μόδα του δρόμου και στις εμφανίσεις stylish γυναικών, κάτι που μου προσφέρει έμπνευση για τις δικές μου. Έτσι, είμαι σίγουρη ότι οι επόμενες 7 ημέρες, θα πάνε όλα καλά. Ενδυματολογικά τουλάχιστον!

Επειδή λοιπόν, θέλω και εσύ με τον ίδιο τρόπο να αντιμετωπίζεις τα looks σου, σου προτείνω να δεις τα 7 παρακάτω. Αυτά τα σύνολα είναι άρκως ανοιξιάτικα και διαθέτουν μια παραπάνω δόση ρομαντισμού πάνω τους. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο ευχάριστος τρόπος από αυτόν να υποδεχτείς την νέα εβδομάδα! Enjoy!
 

7outfits-to-get-inspired-this-week-01.jpg7outfits-to-get-inspired-this-week-02.jpg 7outfits-to-get-inspired-this-week-03.jpg 7outfits-to-get-inspired-this-week-04.jpg 7outfits-to-get-inspired-this-week-05.jpg 7outfits-to-get-inspired-this-week-06.jpg 7outfits-to-get-inspired-this-week-07.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares