Θα βρεις άπειρη έμπνευση στα street style looks από την Ρωσία

Στην Μόσχα αδερφές μου! Στην Μόσχα!

Κέλλυ Νόβακ

Κοίτα, έχει αρχίσει να κάνει κρύο. «Πραγματικό» κρύο! Προσωπικά, δεν με… χαλάει καθόλου! Ήρθε επιτέλους, η στιγμή αυτή του χρόνου που μπορούμε να παίξουμε με το στιλ μας (πολύ περισσότερο από τις άλλες σεζόν), και να δημιουργήσουμε σύνολα ευφάνταστα, μοναδικά, στιλάτα…, “out of this world”!

Και νομίζω, ότι έμπνευση πλέον, υπάρχει πολύ. Και ειδικά, τώρα που σε άλλες χώρες κάνει περισσότερο κρύο από στην δική μας. Όπως για π.χ. στην Μόσχα. Ναι, κάνει πολύ κρύο ήδη εκεί. Και το καταλάβαμε και από τις εμφανίσεις των (stylish) γυναικών που είδαμε κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στην Μόσχα!

Εκπληκτικές ήταν όλες οι εμφανίσεις οι οποίες περιλάμβαναν από puffer coats, ενδιαφέροντα αξεσουάρ (βλ. καπέλα) και φυσικά πολλά layers.

Θα βρεις σίγουρη έμπνευση για τα χειμερινά σου looks λοιπόν, από αυτές τις γυναίκες οι οποίες αποδεικνύουν ότι μπορούν να παραμείνουν στιλάτες (και ζεστές), ακόμα υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες!

moscow_fashionweek_2017_01.jpgmoscow_fashionweek_2017_02.jpgmoscow_fashionweek_2017_03.jpgmoscow_fashionweek_2017_04.jpgmoscow_fashionweek_2017_05.jpgmoscow_fashionweek_2017_06.jpgmoscow_fashionweek_2017_07.jpgmoscow_fashionweek_2017_08.jpgmoscow_fashionweek_2017_09.jpgmoscow_fashionweek_2017_10.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares