Η Chiara Ferragni είναι πάντα εντυπωσιακή την Εβδομάδα Haute Couture

Προετοιμάσου ψυχολογικά. Είναι όλες οι εμφανίσεις της τέλειες.

Κέλλυ Νόβακ

“What happens in Paris, stays in Paris”. Διαφωνώ απόλυτα! Ό,τι έχει σχέση με τη μόδα, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να… stay in Paris, αλλά και να βγει προς τα έξω και στις υπόλοιπες χώρες!

Δηλαδή, φαντάσου τώρα, που λαμβάνει μέρος η Εβδομάδα Μόδας των συλλογών Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, να μην είχαμε εικόνα από τις κολεξιόν ή τις εμφανίσεις των fashionistas που βρίσκονται εκεί για να παρευρεθούν σε αυτά τα εντυπωσιακά shows!

Σε τι κόσμο θα ζούσαμε, αν δεν μπορούσαμε να αντικρύσουμε για παράδειγμα, τα πάντα αψεγάδιαστα σύνολα της Chiara Ferragni; Εγώ, σε τέτοιο κόσμο, δεν θέλω να ζω! Και ξέρω ότι δεν θέλεις κι εσύ, γιατί η Chiara είναι κι εσένα, από τα αγαπημένα σου fashion icons!

Γι’ αυτό και σήμερα, κάνω ένα μίνι homage στις εμφανίσεις της. Όχι σε όλες όσες έχει κάνει γενικά, αλλά σε αυτές κατά την διάρκεια των Haute Couture συλλογών, που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό. Στο λέω από τώρα. Άσε που θα ζηλέψεις και λιγάκι… Εγώ πάντως ζήλεψα, αλλά κυρίως εμπνεύστηκα! Κάνε κι εσύ το ίδιο λοιπόν!

Enjoy!

10chiaraferragni_hc_looks_01.jpg10chiaraferragni_hc_looks_02.jpg10chiaraferragni_hc_looks_03.jpg10chiaraferragni_hc_looks_04.jpg10chiaraferragni_hc_looks_05.jpg10chiaraferragni_hc_looks_06.jpg10chiaraferragni_hc_looks_07.jpg10chiaraferragni_hc_looks_08.jpg10chiaraferragni_hc_looks_09.jpg10chiaraferragni_hc_looks_10.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares