Είναι η 4χρονη North West το επόμενο… fashion icon;

Είναι ικανή η νεαρή North ώστε να μας εμπνεύσει με τις εμφανίσεις της;

Κέλλυ Νόβακ

Όλα τα περιμένουμε πλέον στις ημέρες μας, ειδικά όσον αφορά τον κόσμο της Μόδας. Οπότε δεν είναι και περίεργο να έχουμε αυτόν τον τίτλο σε αυτό το κείμενο... Ωστόσο, για να είμαι δίκαιη, δεν είναι τόσο η βιομηχανία της Μόδας που έχει παίξει ρόλο σε αυτή την περίπτωση, όσο μάλλον η τεράστια προβολή που έχει λάβει η νεαρή North West, από την μητέρα της Kim Kardashian West.

Η ίδια ντύνει πολύ ωραία την κόρη της (είναι γεγονός), κάτι το οποίο σαφώς δεν είναι κατακριτέο. Αυτό που ίσως να είναι, είναι η τεράστια προβολή της Kim Κ. προς το πρόσωπο της κόρης της North. Και πάλι επιλογές είναι αυτές, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει εξάλλου. Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε (ΟΚ, ίσως λιγάκι…), αλλά για να βρούμε την χρυσή τομή. Ποια είναι αυτή; Τα ρούχα! Και τα ρούχα της μικρής North είναι τόσο ωραία και καθόλου παιδικά!

Η μητέρα της ντύνει την North σε μια συγκεκριμένη χρωματική παλέτα (μαύρο, κόκκινο, λευκό, γκρι κτλ.) αποχρώσεις που φοριούνται και από εμάς που είμαστε ενήλικες!

Το συμπέρασμα; Ναι, μπορούμε να εμπνευστούμε από τις εμφανίσεις της 4χρονης North. Μπορούμε να την «στέψουμε»…. ‘fashion icon’; Όχι, δεδομένου ότι δεν διαλέγει, ως επί το πλείστον, τα ρούχα της μόνη της. Όταν μεγαλώσει λιγάκι, μπορούμε να ξανακάνουμε την ίδια ερώτηση…

Δες παρακάτω μερικά από τα πιο όμορφα σύνολά της!
 

8northwest_looks_01.jpg8northwest_looks_02.jpg8northwest_looks_03.jpg8northwest_looks_04.jpg8northwest_looks_05.jpg8northwest_looks_06.jpg8northwest_looks_07.jpg8northwest_looks_08.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares