Όταν η ανδρική μόδα εμπνέει τη γυναικεία

Ανδρικά street style σύνολα που θα σε εμπνεύσουν για τα δικά σου.

Κέλλυ Νόβακ

Λατρεύω την ανδρική μόδα. Από μικρή. Αποτελούσε πάντα έμπνευση για το στιλ μου, είτε όταν ήμουν πιο… αγοροκόριτσο, είτε τώρα που εκφράζω απόλυτα την θηλυκότητά μου, μέσα από τις εμφανίσεις μου. Φοράω συχνά ανδρικά ρούχα, μιας και ψωνίζω από ανδρικά καταστήματα.

Αυτό θεωρώ ότι πρέπει να κάνουν όλες οι γυναίκες. ΟΚ, το «πρέπει» είναι βαριά λέξη, αλλά ίσως θα έπρεπε να το δοκιμάσουν. Να δοκιμάσουν, αν όχι να αγοράσουν ανδρικά ρούχα –σαφώς δεν είναι διόλου απαραίτητο αυτό-, τουλάχιστον να αναζητούν έμπνευση από ανδρικά σύνολα.

Πέρα από το γεγονός ότι η «Μόδα χωρίς φύλο» είναι κάτι που υιοθετούν πολλοί άνδρες και πολλές γυναίκες στις εμφανίσεις τους, άρα μπορούν ν’ αποτελούν κι έμπνευση και για τους δυο, ακόμη και από τα πιο “manly” σύνολα μπορεί κάποιος να αποκομίσει κάτι. Από τον τρόπο που έδεσε ένα άντρας το μαντήλι του για παράδειγμα, από τον συνδυασμό δύο pattern, από πολλά άλλα.

Τα παρακάτω σύνολα δεν είναι τα πιο τυπικά ανδρικά σύνολα. Έχει σημασία αυτό όμως; Το θέμα είναι ότι πρόκειται για stylish εμφανίσεις που σίγουρα μας προσφέρουν έμπνευση. Ακόμα και αν τα φοράνε άνδρες. Ακόμα κι αν είμαστε γυναίκες.

Enjoy!

menslooksinspo_01.jpgmenslooksinspo_02.jpgmenslooksinspo_03.jpgmenslooksinspo_04.jpgmenslooksinspo_05.jpgmenslooksinspo_06.jpgmenslooksinspo_07.jpgmenslooksinspo_08.jpgmenslooksinspo_09.jpgmenslooksinspo_10.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares