5 τρόποι να συμπεριλάβεις την ανδρική μόδα στις εμφανίσεις σου

Menswear look on fleek!

Κέλλυ Νόβακ

Αυτή την στιγμή που σου μιλάω, 2 από τα 4 ρούχα του συνόλου μου είναι ανδρικά ρούχα. Είμαι φαν της ανδρικής μόδας και πιστεύω πολύ στο γεγονός ότι πρέπει να απενεχοποιήσουμε την γυναίκεια και την ανδρική μόδα, και τα δύο φύλα να είναι ελεύθερα να φοράνε ό,τι εκφράζει τον καθένα μας.

Η τάση της genderless μόδας έχει ανθίσει αρκετά τα τελευταία χρόνια και το γεγονός ότι μπορούμε άνδρες-γυναίκες να ενσωματώσουμε ρούχα και από τις δυο κατηγορίες είναι σίγουρα κάτι πολύ δημιουργικό.

Αρκετές γενιές γυναικών πάντως, τάσσονται υπέρ της γυναικείας μόδας (ειδικά κατά την δεκαετία ’40) και κάνοντας τελικά την ανδρόγυνη μόδα, τάση.

Φυσικά, η ανδρόγυνη μόδα με την genderless μόδα δεν έχει καμία σχέση, παρόλα αυτά, το να «κλέβουμε» ρούχα από το άλλο φύλο υπάρχει σαν κοινός παρανομαστής και στις δύο περιπτώσεις.

Πολλές γυναίκες λοιπόν, είναι φαν των πιο «ανδρικών» ρούχων –αν θέλουμε να τα αποκαλέσουμε έτσι- και ο τρόπος που τα ενσωματώνουν στις εμφανίσεις τους γίνεται τόσο αβίαστα ώστε να δημιουργούν εκπληκτικά looks.

Αν θέλεις να μπεις και σε εσύ στο… παιχνίδι της ανδρόγυνης μόδας πάντως, μπορείς. Και εύκολα! Αυτό, γιατί υπάρχουν 5 ρούχα «κλειδιά» που αν προσθέσεις στα σύνολά σου αμέσως θα «φωνάξουν» ανδρική μόδα. Έτσι, θα διατηρήσεις το υπάρχουν «γυναικείο» σύνολό σου, δίνοντάς του μια αναπάντεχη… πινελιά!

Tailored σακάκι

Παπούτσια oxford

https://www.instagram.com/p/BZgunzzF0ET/

Kολλεγιακό jacket

Κοστούμι

Hoodie

https://www.instagram.com/p/BsR197MgoTE/

Kεντρική φωτό: Instagram @songofstyleAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares