Skip to main content

STREET STYLE

3 styling tips για δροσερές εμφανίσεις τις ημέρες με καύσωνα

Επιλέγοντας σωστά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτή τη δύσκολη κατάσταση



Με τον υδράργυρο να βρίσκεται στο «κόκκινο», η κατάσταση εκεί έξω δεν είναι σίγουρα και τόσο εύκολη για εσένα που η μέρα σου σε βρίσκει στη δουλειά ή σε λοιπές υποχρεώσεις και σε μια διαρκή κίνηση στους δρόμους της πόλης. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, από το άφθονο νερό που πρέπει να καταναλώσεις, όπως και κάποια φρούτα που θα κρατήσουν τον οργανισμό σου καλά ενυδατωμένο και θα του δώσουν ενέργεια, καλό θα ήταν να γνωρίζεις ότι μπορείς να κερδίσεις μερικές ανάσες δροσιάς ακόμα και μέσα από τις ενδυματολογικές σου επιλογές.

Προτίμησε ένα αέρινο φόρεμα, φτιαγμένο από δροσερό ύφασμα.

Το φόρεμα αποτελεί πάντοτε μια ιδανική επιλογή για day-to-night εμφανίσεις. Τις ημέρες με καύσωνα είναι σχεδόν απαραίτητο να βγει από την ντουλάπα σου, ωστόσο θα πρέπει να έχει δύο χαρακτηριστικά: να είναι αέρινο, ώστε να επιτρέπει ελευθερία κινήσεων και πλήρη άνεση, αλλά και να είναι φτιαγμένο από ένα δροσερό ύφασμα, όπως το λινό, το οποίο αφήνει το δέρμα να «αναπνέει» και δεν σε κάνει να ιδρώνεις.

photo credits Instagram @chlosertoyou

 

photo credits Instagram @onparledemode

 

Χρησιμοποίησε τα αγαπημένα σου αξεσουάρ μαλλιών.

Είτε πρόκειται για το κλασικό κλάμερ είτε για ένα scrunchie ή ακόμα και για μια απλή κορδέλα την οποία θα δέσεις γύρω από τα μαλλιά, σημασία έχει να δημιουργήσεις ένα πρακτικό και κομψό χτένισμα, το οποίο θα αφήσει ελεύθερο το λαιμό και τους ώμους σου και θα σε κάνει να δροσίζεσαι σε κάθε σου βήμα.

photo credits Instagram @lauralabee

 

photo credits Instagram @mariellehaon

 

Φόρεσε τα κατάλληλα παπούτσια.

Ναι, οι εσπαντρίγιες και τα sneakers αποτελούν hot τάση και το καλοκαίρι, ωστόσο δεν προσφέρουν στα πόδια τον αέρα που χρειάζονται. Προτίμησε slides, σανδάλια ή πέδιλα (ακόμα και με λίγο τακούνι αν πρόκειται για μια πιο επίσημη εμφάνιση) για να διατηρήσεις τη θερμοκρασία του σώματός σου σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και να μην αισθανθείς ούτε στιγμή άβολα.

photo credits Instagram @scandimuses

 

 

Cover photo credits Instagram @mariellehaon

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Loafer με κάλτσες; H Lily-Rose Depp απαντά ναι!

Τα loafers ταιριάζουν και στα βήματα της άνοιξης.

STREET STYLE

Ασημί παντελόνι: η λεπτομέρεια που αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση

Δείτε πώς να το ταιριάξετε από το πρωί ως το βράδυ για απόλυτο glam chic style

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.