Skip to main content

STREET STYLE

2 σικ τρόποι να φορέσεις ένα oversized πουλόβερ

Το πιο άνετο και ζεστό κομμάτι της γκαρνταρόμπας



“It’s sweater weather!”! Ώρα να βγάλεις από την ντουλάπα εκείνα τα πλεκτά, με την απαλή πλέξη, που θα σου χαρίσουν αυτή την αίσθηση φροντίδας και θαλπωρής τις κρύες ημέρες. Αυτά τα κομμάτια θα προσφέρουν ένα cozy feeling σε κάθε σου βήμα και μπορούν να φορεθούν από το πρωί στο γραφείο, μέχρι αργά το βράδυ.

Η πιο hot επιλογή είναι φυσικά τα oversized τα οποία δίνουν ένα αβίαστα cool στιλ. Οι τρόποι να τα φορέσεις; Αρκετοί! Εμείς όμως σου έχουμε τους δύο πιο σικ, για να δείχνεις πάντα περιποιημένη και τόσο ενημερωμένη όπως οι fashionistas.

Baggy με baggy

Τι θα πει αυτό; Συνδύασε το oversized πουλόβερ με ένα φαρδύ και άνετο jean και μη φοβηθείς καθόλου αυτή την επιλογή. Αν πιστεύεις ότι είναι ένας συνδυασμός που δεν κολακεύει τη σιλουέτα, κάνεις λάθος. Μπορείς να βάλεις μια ζώνη στη μέση και να βάλεις το μπροστινό μέρος του πουλόβερ μέσα από το παντελόνι σου, για να σμιλευτεί η σιλουέτα σου.

Button-Down

Αυτό κι αν είναι ένα preppy look! Θέλεις να κάνεις το oversized πουλόβερ να δείχνει περισσότερο business casual; Φόρεσε από μέσα ένα πουκάμισο και βγάλε τον γιακά έξω από το πουλόβερ και συνδύασε τα με ένα jean σε ίσια γραμμή και ένα ζευγάρι γόβες με λίγο τακούνι.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»

STREET STYLE

Πες ναι στις φλογερές αποχρώσεις του κόκκινου

Με ποιους συνδυασμούς θα δημιούργησεις την τέλεια εμφάνιση

STREET STYLE

Loafer με κάλτσες; H Lily-Rose Depp απαντά ναι!

Τα loafers ταιριάζουν και στα βήματα της άνοιξης.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός