Skip to main content

STREET STYLE

Η Alexa Chung προτείνει αυτόν τον σέξι τρόπο για να φορέσεις ένα slip dress

Ακολούθησε το στιλ της διάσημης influencer



Είναι ένα παγκοσμίου φήμης και λατρεμένο style icon που μας «τρελαίνει» με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Η Alexa Chung, μια από τις πιο cool Λονδρέζες με εκατομμύρια followers στο Instagram, αποτελεί την επιτομή της κομψότητας και για άλλη μια φορά μας εξέπληξε με το look της.

Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε το τελευταίο διάστημα, η Alexa μας δείχνει πώς συνδυάζει με τον πιο σέξι αλλά και ροκ τρόπο ένα κρεμ slip dress. Πιο συγκεκριμένα, το style icon αντί για παλτό ή σακάκι, προτίμησε να φορέσει πάνω από το ντελικάτο της φόρεμα, ένα δερμάτινο μακρύ jacket σε μαύρο χρώμα.

Το φόρεμα ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό αφού είχε βαθύ ντεκολτέ που αναδείκνυε το μπούστο της, ενώ στο επάνω μέρος του είχε δαντέλα. Ακόμη, η Alexa έβαλε ένα σκούρο κόκκινο λουλούδι επάνω στο δερμάτινο jacket της θέλοντας να δώσει ένα πιο dark vibe στο σύνολο, το «έσπασε» όμως με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό.

slipwhitealexa

@alexachung

 

 

Αυτό το look αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για βραδινές εξόδους και σίγουρα μπορείς να ολοκληρώσεις μια τέτοια εμφάνιση με ankle boots για περισσότερο ροκ ύφος.

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @alexachung

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μωράκι τους

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά τον χωρισμό της

Τι πιστεύει η γνωστή ηθοποιός για τα κακεντρεχή σχόλια στα social