Η Naomi Watts μιλάει για τις μέρες της καραντίνας στο σπίτι με τα παιδιά

«Συγχωρήστε τον εαυτό σας τις ημέρες που πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για εσάς»

Κωνσταντίνα Κύρκου

Η Naomi Watts ποζάροντας με τα παιδιά της Kai και Sasha στο εξώφυλλο του περιοδικού Hamptons, μίλησε για το κλειδί της επιτυχημένης σχέσης μαμάς-παιδιών και σύμφωνα με τα λεγόμενα της, αυτό είναι η ισορροπία. Η χολιγουντιανή ηθοποιός αναφέρθηκε και στο διάστημα της παραμονής στο σπίτι με τα παιδιά καθώς και το πως αντιμετωπίζει αυτή την δύσκολη χρονιά.

 

 

«Η μαμά κάνει αστεία χορευτικά με τα παιδιά της», αστειεύεται η Watts. «Αλλά τα  πάντα είναι θέμα ισορροπίας. Μερικές φορές νιώθεις σαν να είσαι σούπερ μαμά - να φτιάχνεις ένα κέικ, να παίζεις επιτραπέζια παιχνίδια και να τους διδάσκεις πώς να χρησιμοποιούν την ηλεκτρική σκούπα. Είσαι μέσα σε όλα. Και άλλες φορές, είσαι κάπως "Ας τους παραδώσω απλώς τις ηλεκτρονικές συσκευές ώστε να μπορέσω να κάνω αυτά που πρέπει". Αυτή ακριβώς είναι η πραγματικότητα, και πρέπει να συγχωρήσετε τον εαυτό σας τις ημέρες που πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για εσάς και να δημιουργήσετε αυτόν τον χώρο», τονίζει η 52χρονη ηθοποιός.

 

 

Όσο για την χρονιά που διανύουμε η Watts ανέφερε «ήταν σίγουρα μια συνεχής βόλτα στο νευρικό σύστημα κάποιου, τα επίπεδα άγχους να κορυφώνονται. Υπήρξαν όμορφες, απλές στιγμές με την οικογένεια. Αλλά και πραγματικά δύσκολες στιγμές με τα παιδιά που δεν καταλαβαίνουν αρκετά», εξηγεί. «Ξέρετε, τα παιδιά μου είναι στην ηλικία όπου δεν θέλεις να κάθονται μπροστά στις ειδήσεις και να απορροφούν όλα αυτά τα σκοτεινά, άσχημα γεγονότα, αλλά είναι πολύ μεγάλα για να τους αποκρύψεις τα πάντα. Υπάρχουν καλές και κακές μέρες».

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares