Skip to main content

CELEBS

Μαρίνα Καλογήρου: Ο θάνατος του συζύγου της, ο νέος έρωτας & η ζωή χωρίς ΤV

Το βιογραφικό της Ίριδας από το «Κομάντα και Δράκοι»



Ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του «Αν…», της πρώτης κινηματογραφικής απόπειρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη το 2013. Έκτοτε, χάσαμε τα ίχνη της Μαρίνας Καλογήρου.

μαρινα καλογηρου

Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στην πρεμιέρα της ταινίας Αν... το 2012 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Γεννημένη στην Αθήνα το 1978, η όμορφη και ταλαντούχα κοπέλα σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Κιμούλη και χορό. Τα πρώτα χρόνια και μέχρι το 1996 εργάστηκε ως δασκάλα χορού ενώ στη συνέχεια αποφάσισε να αφιερωθεί στο θέατρο.

Το 1996 πραγματοποίησε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στην σειρά «Λόγω Τιμής», ενώ ακολούθησαν και άλλες τηλεοπτικές εμφανίσεις. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο έγινε το 2001. Σταθμός της ζωής της αποτέλεσε η σειρά για τη ζωή της Έλλης Λαμπέτη, αφού όχι μόνο την καθιέρωσε με έναν τρόπο στον χώρο, αλλά στα γυρίσματα γνώρισε και τον μετέπειτα σύζυγό της Τάσο Ζαφειρόπουλο. Δύο χρόνια αργότερα ήρθε στη ζωή ο γιος τους.

Μερικά χρόνια αργότερα το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους στη ζωή, ενώ το 2015 και σε ηλικία μόλις 53 ετών ο Τάσος Ζαφειρόπουλος έφυγε από τη ζωή. Κάτι που είχε συζητηθεί πολύ τότε ήταν ότι η Μαρίνα δεν είχε δώσει το «παρών» στην κηδεία του πρώην συζύγου της.

«Δεν ξέρω…. Ο Τάσος αυτό που κυρίως έδινε στο παιδί ήταν πολλή αγάπη. Αυτό συνεχίζω να κάνω, που έτσι κι αλλιώς το έκανα. Πολύ, όσο πιο πολλή αγάπη μπορώ» δήλωνε έναν χρόνο μετά την απώλεια του άλλοτε μεγάλου της έρωτας.

Το 2016, ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα της Μαρίνας Καλογήρου. Ο λόγος για τον Νίκο Κουστένη, ο οποίος είναι ο σύντροφός της μέχρι και σήμερα.

μαρινα καλογήρου Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε με τον σύντροφό της  Νίκο Κουστένη

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Μαρίνα Καλογήρου με τον σύντροφό της, Νίκο Κουστένη/ NDP Photo Agency

Λίγο αργότερα, το 2019 -2202 η ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει πίσω της την πρωτεύουσα και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για να πάει ο γιός της στο δημοτικό του Big Bang και να παρακολουθήσει ένα είδος εκπαίδευσης που είναι συνδεδεμένο με τη φύση.

Η ίδια έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, αφού όπως έχει πει πολλές φορές, δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι της και αρνείται πεισματικά να αγοράσει.

«Δεν έχω τηλεόραση. Δεν έχω δει ποτέ τηλεόραση. Μόνο όταν περιμένω σε κάποιο κατάστημα που έχει οθόνη στους τοίχους! Δε μου αρέσει καθόλου η φασαρία της τηλεόρασης. Οι διαφημίσεις και όλα αυτά. Εγώ όλες τις δουλειές μου τις αντιμετωπίζω σαν ταινίες και έτσι θέλω να τις βλέπω. Κάποιες από τις δουλειές μου δεν τις έχω δει ποτέ. Κάποιες άλλες τις ζητούσα τότε σε DVD. Τώρα, φαντάζομαι, θα μπορώ να τις δω κάποια στιγμή στο Διαδίκτυο», είπε στη νέα της συνέντευξη στο ΒΗΜΑ.

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ ΑΝ

Η Μαρίνα Καλογήρου στην επίσημη πρεμιέρα "Ring", στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκη το 2016/ NDP Photo Agency

Η Μαρίνα Καλογήρου στο «Κομάντα και Δράκοι»

μαρινα καλογηρου

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκει την Μαρίνα Καλογήρου σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους την νέας σειράς του Mega που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 22/09, «Κομάντα και Δράκοι». Στο σήριαλ αυτό, η ηθοποιός υποδύεται την Ίριδα, μια σύγχρονη γυναίκα που αποφασίζει να αφήσει πίσω της μια καλά «στρωμένη» ζωή για να βρει την αληθινή ευτυχία δίπλα στον γκουρού, Μπάμπα Μπομπ. Γίνεται σύμβουλος και καθοδηγητής για τον μικρό Γιώργο, βοηθώντας τον να διαχειριστεί το χάρισμά του και προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ο πατέρας του αντιλαμβάνεται τον κόσμο γύρω του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.