Σε τελετή βραβείων στη Λίμνη Βουλιαγμένης βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη και δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα!
Το πρώην ζευγάρι πήγε στο πλαίσιο της τελετής απονομής των βραβείων Who is Who International Awards με τίτλο «Ελλάδα, ο Κόσμος Όλος». Βρέθηκαν τυχαία στον ίδιο χώρο επτά μήνες μετά τον χωρισμό τους.
Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης απένειμε ένα από τα βραβεία ενώ η πρώην σύζυγός του βρισκόταν σε ένα από τα τραπέζια των καλεσμένων. Δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά. Οι δυο τους κάθισαν μακριά, ενώ πόζαραν σε φωτογράφους με διαφορετικές παρέες.
Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου και ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης. Υψηλή καλεσμένη της βραδιά η Αρχιδούκισσα της Αυστρίας και Πριγκίπισσα της Τοσκάνης HIRH Herta Margarete Habsburg-Lothringen, η οποία παρέλαβε με συγκίνηση τη τιμητική διάκριση προς το πρόσωπό της.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.