Skip to main content

CELEBS

Ορφέας Αυγουστίδης: Η ηλικία, ο παράφορος έρωτας και το bullying

Το βιογραφικό του «Αστέρη» από τον Σασμό



Έγινε γνωστός ως ο γιος της... μαμάς και του μπαμπά του, των γνωστών ηθοποιών Μαρίας Τζομπανάκη και του Ντίνου Αυγουστίδη.

Όπως ήταν αναμενόμενο το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά, μερικές φορές μάλιστα το... ξεπερνάει! Ο Ορφέας Αυγουστίδης εδώ κι αρκετά χρόνια χαράζει τη δική του πορεία στην υποκριτική, με ρόλους στο θέατρο, την τηλεόραση αλλά και τον κινηματογράφο.

Από την περασμένη τηλεοπτική σεζόν τον παρακολουθούμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο του «Αστέρη» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης σε βραδινή έξοδο με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά

Στην προσωπική του ζωή, την περασμένη δεκαετία και για αρκετά χρόνια υπήρξε ζευγάρι με την Τόνια Σωτηροπούλου, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Γεωργίας Κρασσά. «Είμαι παράφορα ερωτευμένος με την Γεωργία», είχε δηλώσει σε συνεντευξή του.

Ποιος είναι ο Ορφέας Αυγουστίδης

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Ιουνίου του 1985. Είναι 37 ετών και ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων.

Ο Ορφεάς Αυγουστίδης με τους γονείς του, Ντίνο Αυγουστίδη και Μαρία Τζομπανάκη

Είναι γιος των ηθοποιών Μαρία Τζομπανάκη και Ντίνου Αυγουστίδη.

Έχει αποφοιτήσει από το Εθνικό Θέατρο και στη συνέχεια έκανε σπουδές κινηματογράφου στο New York Film Academy.

Έκανε το ντεμπούτο του στην ταινία Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο το 2005, σε σκηνοθεσία Νίκου Περράκη. Ακολούθησε η τηλεοπτική σειρά Λούφα και παραλλαγή: Η σειρά, η οποία προβλήθηκε από τη ΝΕΤ τη σεζόν 2006/2007.

Συμμετείχε στην αστυνομική σειρά του Alpha 10η εντολή του Πάνου Κοκκινόπουλου, πρωταγωνίστησε στο πλευρό της Δανάης Σκιαδή.

Τη σεζόν 2007/2008 πρωταγωνίστησε στην αισθηματική σειρά του Alpha, Πήρα κόκκινα γυαλιά.

Έπαιξε στο θέατρο στην παράσταση Νύχτα ραδιο-φόνων με την Ελένη Ράντου και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Τη σεζόν 2008/2009 κάνει τετραπλή εμφάνιση στον κινηματογράφο: πρωταγωνιστεί με τον Άκη Σακελλαρίου και τη Φαίη Ξυλά στην κωμική ταινία του Γιάννη Ξανθόπουλου Όλα θα πάνε καλά κι εμφανίζεται ως guest star στον Ηλία του 16ου σε σκηνοθεσία Νίκου Ζαπατίνα και με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη, στο Bank Bang, που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, αλλά και στο Πεθαίνω για σένα της Ελένης Ράντου.

Ακόμη εμφανίστηκε στη νεανική σειρά του Mega, Άγρια παιδιά και στην κωμική Επτά θανάσιμες πεθερές.

Τον έχουμε δει στις σειρές: Εργαζόμενη Γυναίκα, Το Νησί, Εθνική Ελλάδος, Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο, Κόκκινο Νυφικό, Ου Φονεύσεις, Έτερος Εγώ: Κάθαρσις και Καρτ Ποστάλ.

Από πέρυσι πρωταγωνιστεί στον Σασμό, αλλά και στην παράσταση Η Μηχανή του Τούρινγκ.

«Έχω αντιμετωπίσει bullying από συνάδελφο. Έχω βρεθεί πολύ νωρίς στο ξεκίνημά μου, πριν να τελειώσω τη σχολή. Μου έλεγε “έλα τώρα εμείς ήμαστε ίσοι;”. 28 χρονών εκείνος, εγώ πολύ πιο μικρός», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ορφέας Αυγουστίδης: Η σχέση με τη Σωτηροπούλου κι ο κρητικός γάμος με την Κρασσά

Παρότι είναι από εκείνους τους νέους ηθοποιούς που δεν ήθελαν να απασχολούν τα Μέσα με την προσωπική του ζωή, την περασμένη δεκαετία είχε γίνει γνωστή η σχέση του με την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου.

Τα τελευταία χρόνια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της συντρόφου του Γεωργίας Κρασσά, με την οποία έχουν αποκτήσει κι έναν γιο, τον Αχιλλέα, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Το ζευγάρι είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και τον περασμένο Ιούνιο παντρεύτηκε στο Κορωπί σε έναν γάμο που είχε έντονο αέρα.. Κρήτης!

«Είναι μαγευτικό όλο αυτό, νιώθω πολύ ωραία. Δεν ξέρω τι να περιμένω πια. Είναι στιγμές που συνειδητοποιείς ότι ανοίγει εκεί μέσα κάτι συναισθηματικό και απλώνεται και δεν ξέρεις πού μπορεί να πάει αργότερα. Είναι πρωτόγνωρο, είμαι εδώ και θέλω να είμαι παρών στην ζωή του δεν θέλω να έρθει κάποια στιγμή που να λέει ότι δεν ήμουν παρών», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Ορφέας Αυγουστίδης για τον γιο του.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department