Skip to main content

CELEBS

Ορέστης Χαλκιάς: Η ηλικία, οι ηθοποιοί γονείς του και η σύντροφός του

Ποιος είναι ο «Αντώνης» από το Μaestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη



Τον Ορέστη Χαλκιά τον γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του «Αντώνη» στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro».

Ο 30χρονος ηθοποιός μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Ορέστης Χαλκιάς υποδύεται τον γιο του Δημάρχου στους Παξούς (του Φάνη Μουρατίδη) και αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες επειδή είναι ερωτευμένος με τον Σπύρο και αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί ο πατέρας του. Ακόμα, είναι ο μικρότερος αδελφός της Κλέλιας. Έχει χιούμορ, αυτοσαρκασμό, ταλέντο στο τραγούδι, καταπληκτική φωνή και όρεξη για ζωή. Ο Αντώνης, όπως και η αδελφή του, διαφέρουν από τους συνομήλικούς τους. Βρίσκεται σε κόντρα με τους γονείς του και έχει συνειδητοποιήσει πως όλοι γύρω του υποκρίνονται. Γι’ αυτόν το φεστιβάλ και η άφιξη του Ορέστη είναι μια διαφυγή από τα προβλήματά του.

Μάλιστα, στο προτέλευταίο επεισόδιο τον ακούσαμε να ερnηνεύει το τραγούδι «Το τυχερό αστέρι», το οποίο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral!

Ποιος είναι ο Ορέστης Χαλκιάς

Ο Ορέστης Χαλκιάς είναι 30 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, ενώ έχει καταγωγή από την Μεσσηνία.

Αποφοίτησε το 2012 από τη Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ.

Ο ίδιος, έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στην υποκριτική δεν αρκέστηκε στις σπουδές του και γι' αυτό έκανε πάρα πολλά σεμινάρια για να εμβαθύνει τις γνώσεις του.

Συμμετείχε σε σεμινάρια του Nikolai Karpov (κίνηση), της Σαββίνας Γιαννάτου (φωνητικός αυτοσχεδιασμός), του Σίμου Κακάλα (υποκριτική-μάσκα), του Emiliano Bronzino (υποκριτική-μάσκα) καθώς και του Τμήματος Έρευνας και Επεξεργασίας Φωνής της Δραματικής Σχολής του Κ.Θ.Β.Ε υπό την επίβλεψη του Σπύρου Σακκά.

Πολυετή ενασχόληση με τη μουσική με το Hard Rock συγκρότημα Parafernelia (2006-2019) με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Γνώση κιθάρας, ηλεκτρικού μπάσου καθώς και μαθήματα φωνητικής με τη σοπράνο Βάλια Μαυρίδου.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις: Ο χορός της φωτιάς (2019), Δόξα Κοινή από την οδό των Φιλελλήνων (2020), Πυρκαγιές (2019), Labor (2022).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Ήλιος (2020) και φέτος στη σειρά Maestro.

Ορέστης Χαλκιάς: Οι γονείς του είναι ηθοποιοί

Για τον Ορέστη η υποκριτική ήταν μονόδρομος αφού και οι δυο του γονείς είναι ηθοποιοί. Πρόκειται για τους ηθοποιούς Κώστα Χαλκιά και Όλγα Αλεξανδροπούλου, οι οποίοι έχουν τη δική τους επιτυχημένη θεατρική πορεία.

«Οι γονείς μου σε όλη τους τη ζωή μέχρι τώρα υπηρετούν την τέχνη από τη μεριά της υποκριτικής, της σκηνοθεσίας, του σεναρίου, της διδασκαλίας ακόμα και της εικαστικής επιμέλειας ολόκληρου καρναβαλιού, με εργατοώρες που άγγιζαν τις 20 τη μέρα. Όταν λέω εικαστική επιμέλεια εννοώ την κατασκευή κοστουμιών, αρμάτων, αλλα και συνολικής αισθητικής δρώμενων με 100 και επιπλέον άτομα!!! Όλα αυτά επί σειρά ετών. Γενιές και γενιές μεγάλωσαν και έκαναν τα πρώτα τους βήματα στη Θεατρική Ομάδα της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ τους κι εγώ, που ουσιαστικά υπήρξε εξαιτίας των γονιών μου Κώστα Χαλκιά και Όλγας Αλεξανδροπούλου. Έτσι για μένα ήταν μονόδρομος να δώσω εξετάσεις στο ΚΘΒΕ καθώς δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα να δοκιμαστώ σε σχολές της Αθήνας. Δεν το μετάνιωσα ποτέ και καμαρώνω που τελείωσα την συγκεκριμένη σχολή», έχει δηλώσει ο Ορέστης Χαλκιάς για τους γονείς του.

Ορέστης Χαλκιάς: Η γοητευτική σύντροφός του και η προσωπική του ζωή

Ο Ορέστης Χαλκιάς κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ο ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση και είναι πολύ ερωτευμένος με την σύντροφό του.

Η σύντροφος του Ορέστη Χαλκιά, είναι μια γοητευτική μελαχρινή γυναίκα, η οποία δεν έχει ούτε social media ενώ δεν είναι γνωστό ούτε το όνομά της.

«Μπορεί να κλειστώ πολύ στον εαυτό μου και να μην υπάρχει δίοδος για κανέναν να μπει μέσα. Η κοπέλα μου επειδή έχει κάνει τριμερή δουλειά με τον εαυτό της, προσπαθεί να είναι το φως. Είμαστε 7 χρόνια μαζί. Χαίρεται πάρα πολύ, καμαρώνει και αυτή για μένα. Και εγώ τη θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι από τον χώρο η κοπέλα μου», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Σε μια σπάνια κοινή φωτογραφία τους που υπάρχει στο Instagram τον είδαμε να ποζάρει στο πλευρό της:


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ