Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 4 Μαΐου

Η αναζήτηση της αλήθειας ίσως σας οδηγήσει σε μονοπάτια που δεν περιμένατε ότι θα βρεθείτε



ΚΡΙΟΣ: Είτε το θέλετε είτε όχι, ήρθε η ώρα να κάνετε την αυτοκριτική σας. Φροντίστε λοιπόν να είστε όσο μπορείτε πιο αντικειμενικοί πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην παρασύρεστε και φαντάζεστε πράγματα που δεν ισχύουν για άτομα που βρίσκονται γύρω σας, απλώς επειδή έχετε κάποιες ενδείξεις. Να θυμάστε πως χρειάζεστε και αποδείξεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δείξετε λίγη παραπάνω καλή θέληση και κάνετε ακόμα μια προσπάθεια, τα πράγματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις μπορούν να γίνουν καλύτερα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυξήστε την κοινωνικότητά σας με όποιον τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως θα έρθουν καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, ακόμα και από εκεί που δεν τα περιμένατε.

 

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να βγαίνετε συχνότερα έξω και να διασκεδάζετε αφήνοντας πίσω τις έγνοιες σας, για να μπορείτε να γεμίζετε τις μπαταρίες σας πριν αδειάσουν εντελώς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε άμεση ανάγκη από σταθερότητα στη ζωή σας, γι’ αυτό αποφύγετε να βρεθείτε μπλεγμένοι σε επιπόλαιες σχέσεις, που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό.

 

ΖΥΓΟΣ: Ετοιμαστείτε γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις. Η αναζήτηση της αλήθειας ίσως σας οδηγήσει σε μονοπάτια που δεν περιμένατε ότι θα βρεθείτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να τα βρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε σύγκρουση ή σε ρήξη μαζί τους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μερικά πράγματα δεν μπαίνουν σε καλούπια, γι’ αυτό δεχθείτε την κατάσταση ως έχει και μην προσπαθήσετε να την αλλάξετε σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά στις σχέσεις σας πριν κάνετε το απονενοημένο διάβημα, γιατί είναι πολύ πιθανόν να φτάσετε στα άκρα χωρίς να το καταλάβετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρεθείτε κοντά σε κάποια αγαπημένα σας άτομα που χρειάζονται τη βοήθειά σας. Μην ξεχνάτε πως σας στάθηκαν κι αυτοί όταν εσείς περνούσατε δύσκολα.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σας να σας επηρεάσουν, αλλά αποφασίστε ποια είναι αυτά που προηγούνται και επικεντρωθείτε σε αυτά.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές