Ζώδια Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου

Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε σχέσεις με πρόσωπα που είστε βαθιά συνδεδεμένοι

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Για να μη χάσετε αυτούς που αγαπάτε, εκφράστε την αγάπη σας σε καθημερινή βάση. Διεκδικήστε ό,τι σας ανήκει και μάθετε να μη χαρίζετε τίποτα σε κανέναν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεπεράστε ότι σας ταλαιπώρησε αρκετά στο παρελθόν και αναζωογονηθείτε. Προτιμήστε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας απ’ το να απογοητεύεστε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν υπάρχει λόγος να συγκρούεστε και να αναλώνεστε με ανθρώπους που σας ταράζουν. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες γίνεται, για να ξεπεράσετε τις διακυμάνσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι τελείως λάθος να εμπιστεύεστε άτομα που στο παρελθόν σας έχουν προδώσει. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε για να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον φερθείτε διπλωματικά.

 

ΛΕΩΝ: Ο μεγάλος συντηρητισμός θα σας φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Οι ικανότητες θάρρους και αυτοελέγχου που διαθέτετε θα σας βοηθήσουν σε μια υπόθεσή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εργασίες που θα κάνετε στο παρασκήνιο θα σας φέρουν νικητές την κατάλληλη στιγμή. Αλλάξτε δρόμο αν νομίζετε ότι έχετε δοθεί σε μια σχέση που σας οδηγεί σε αδιέξοδο.

 

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να αποφύγετε ενέργειες που είναι άκρως αντιπαραγωγικές. Να είστε σαφείς σε ό,τι ζητάτε και φροντίστε να μην προβείτε σε συζητήσεις που δεν είναι διευκρινιστικές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε άσκοπα έξοδα, προκειμένου να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά. Μην επιτρέπετε στον εκνευρισμό σας να γίνετε η αιτία καθημερινών προστριβών.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαράξτε νέα κοινή πορεία πλεύσης με τους συνεργάτες σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Με διπλωματία θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αμελήσετε να πλησιάσετε ένα φιλικό πρόσωπο που σας έχει ανάγκη. Οι συνεχόμενες και ατελείωτες κρίσεις οφείλονται στην ανυποχώρητη θέση σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οπλιστείτε με υπομονή και ασχοληθείτε εντατικότερα με τις εκκρεμότητές σας. Οι ξεκάθαρες συμφωνίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλές επιλογές.

 

ΙΧΘΥΣ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε σχέσεις με πρόσωπα που είστε βαθιά συνδεδεμένοι. Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις πριν γίνουν πιο πολύπλοκες και μη γίνεστε ευάλωτοι σε ό,τι προκύπτει. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares