Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Φεβρουαρίου

Περιορίστε τα συναισθήματα και ενεργήστε με τη λογική



ΚΡΙΟΣ: Απαλλαγείτε από σταθερές συνήθειες που δύσκολα αποχωρίζεται κανείς και κάνετε την υπέρβασή σας, για να πετύχετε την αποκόλληση από πράγματα που σας ταλαιπωρούν αλλά και την επίτευξη αυτών που επιθυμείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εξηγήστε στον σύντροφό σας ότι χρειάζεστε συντροφικότητα και όχι κριτική. Εάν πισωγυρίζετε σε καταστάσεις που σας πονάνε δεν θα αποκαταστήσετε την ψυχική σας υγεία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα ενταθεί η καθημερινή σας ζωή σε σημείο που αρκετές φορές θα σκεφτείτε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στα μελλοντικά σας σχέδια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί τα διλήμματά σας να είναι πολλά, αλλά το ίδιο έντονη θα είναι και η ανάγκη σας να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές που θα σας οδηγήσουν στο καλύτερο αποτέλεσμα.

 

ΛΕΩΝ: Οι οικονομικές διακυμάνσεις θα συνεχίζονται αλλά μην ξεχνάτε πως τα καλύτερα μπορεί να εμφανίζονται αργά, αλλά μένουν σταθερά στον ορίζοντα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για την αύξηση των εσόδων σας, χρησιμοποιώντας το μυαλό σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι περισσότερες από τις συζητήσεις και τις συναντήσεις που θα έχετε θα είναι αποδοτικές και κερδοφόρες και θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε ακόμα περισσότερο τους στόχους σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε και τους άλλους να πάρουν αποφάσεις και μην επωμίζεστε εσείς όλο το βάρος, για να βρείτε πιο εύκολα λύσεις σε ό,τι σας προβληματίζει πάνω στην εργασία σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα υπάρχουν αρκετές εστίες εντάσεων τόσο στον εργασιακό όσο και στον προσωπικό σας χώρο. Η ευαισθησία σας θα χτυπήσει κόκκινο και δεν θα σας βοηθήσει να λύσετε τους προβληματισμούς σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ό,τι έπρεπε να φύγει από δίπλα σας έφυγε ή το διώξατε εσείς και πολύ καλά κάνατε, γιατί όποια σχέση σας έχει μέλλον ακόμα και αν έχει υποστεί ζημιά μπορεί να αναγεννηθεί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε προκειμένου να ηρεμήσετε είναι να μην αφήσετε καμιά ευκαιρία για χαλάρωση και ξεκούραση να σας ξεφύγει και να πάει χαμένη.

 

ΙΧΘΥΣ: Περιορίστε τα συναισθήματα και ενεργήστε με τη λογική. Προσέξτε ενθουσιασμούς και απογοητεύσεις οι οποίες μπορούν να σας οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 22 Απριλίου

Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΣΙΝΕΜΑ

Την αγγλόφωνη τηλεοπτική μεταφορά του Oldboy ετοιμάζει ο Park Chan-wook

Το εξαιρετικό revenge thriller του Κορεάτη σκηνοθέτη έρχεται για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη 

VIRAL

Η Taylor Swift κυκλοφορεί τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο της, The Tortured Poets Department

Στο follow-up του Midnights συμμετέχουν οι Jack Antonoff, Aaron Dessner, Post Malone, Florence Welch, ο drummer των Wilco, Glenn Kotche και πολλοί ακόμη