Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 3 Μαρτίου

Τώρα έχετε την ευκαιρία, να νιώσετε ηρεμία, γαλήνη και υπεροχή



ΚΡΙΟΣ: Φανείτε ψύχραιμοι και περιορίστε λίγο την ονειροπόληση και τη φαντασία σας. Οι ιδέες που θα είναι πρακτικές και διαισθητικές, θα βοηθηθούν αρκετά από τις συγκυρίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η προεργασία στα σχέδιά σας θα διευκολύνει την εργασία σας να γίνεται πιο άνετα και πιο αποτελεσματικά. Τα αναλυτικό και διεισδυτικό πνεύμα που διαθέτετε, θα συνεργαστεί με τη διαίσθησή σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να πάρετε απόφαση ότι τα καλά αποτελέσματα δε θα έρθουν αν δεν προσπαθήσετε και οι ίδιοι. Αποφύγετε να προβείτε σε ανοίγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Σεβαστείτε τους νόμους και τους κανονισμούς των άλλων και όλα θα πάνε καλά.

 

ΛΕΩΝ: Μην εμπιστευτείτε μυστικά σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την τιμιότητα και την εχεμύθειά τους. Αποφύγετε τις περίεργες σπατάλες και φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα τα σχόλια που θα περιπλέξουν τις συνεργασίες ή τις σχέσεις σας. Τα εμπόδια που θα προκύψουν δεν θα είναι εύκολο να τα προσπεράσετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη σε άτομα που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο και σας έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και βάλτε σε τάξη τα κληρονομικά σας θέματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίσετε να είστε πιο αποδοτικοί και επανεκτιμήστε ποιες εργασίες σας πρέπει να έχουν προτεραιότητα ώστε στη συνέχεια να συντονίσετε αναλόγως τις κινήσεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε προσοχή στις συναλλαγές σας, αλλά και στον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο. Τώρα έχετε την ευκαιρία, να νιώσετε ηρεμία, γαλήνη και υπεροχή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε λύσεις σε πολλά θέματα, κυρίως οικονομικά, και παρά το γεγονός ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο οι περισσότεροι από εσάς θα δώσετε λύση σε πολλά προβλήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα είναι ακατάλληλη για να προβείτε σε επεκτατικές κινήσεις και μεγάλα ρίσκα, καθώς ο κίνδυνος των εξαπατήσεων και των απογοητεύσεων θα είναι αρκετά μεγάλος.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα πρέπει να δουλέψετε με βάση τη λογική για να βρείτε λύσεις που θα είναι αποδοτικές και παράλληλα θα σας προφυλάξουν από κακοτοπιές.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

«Όλοι οι ενήλικες ήταν κάποτε παιδιά ... αλλά λίγοι από αυτούς το θυμούνται» Μικρός Πρίγκιπας

Γιορτάζουμε τα 81 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου