Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 10 Μαρτίου

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και βαρύτητα στο πώς θα συνδυάσετε την ευαισθησία με τις φιλοδοξίες σας



ΚΡΙΟΣ: Για να κατασταλάξετε σε νέες πεποιθήσεις απαιτούνται κάποιες εμπειρίες, μια και αυτές θα διαφοροποιήσουν καλύτερα και σωστότερα τους μελλοντικούς σας στόχους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δεν κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας τότε θα κάνετε ένα μεγάλο βήμα προόδου και θα δείτε όλα τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να κάνετε ανοίγματα αλλά μελετήστε εκ των προτέρων τα βήματά σας για να μη σας οδηγήσουν σε κακοτοπιές ή οι αλλαγές που θα κάνετε έχουν επιπτώσεις στις σχέσεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μη χάσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν λειτουργήστε με περισσότερο νεύρο. Στα δύσκολα σημεία επιδείξτε μεγαλοψυχία και διάθεση συμβιβασμού όπου χρειάζεται.

 

ΛΕΩΝ: Απαιτείται να είστε προσεκτικοί στις βεβιασμένες κινήσεις για να προχωρήσουν θετικά οι υποθέσεις σας. Αυτοσυγκέντρωση, σύνεση και παρατηρητικότητα θα διαφοροποιήσουν τις στρατηγικές σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην εμμένετε σε βραχυπρόθεσμους στόχους καθώς πολλοί από αυτούς εξαρτώνται από τρίτους και θα πρέπει να έχετε κάνει ήδη μια σωστή διαχείριση των υποθέσεών σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και βαρύτητα στο πώς θα συνδυάσετε την ευαισθησία με τις φιλοδοξίες σας, χωρίς να δίνετε σε όσους βρίσκονται κοντά σας δικαιώματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε θέματα γενικών προοπτικών εμφανίζονται δυνατότητες για διαφοροποιήσεις αλλά μέσα από μονοπάτια που τα χαρακτηρίζει η πρωτοτυπία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο ανάλαφρα κάτι που το παίρνετε πολύ στα σοβαρά. Κινηθείτε με άνεση για να ξεμπλοκάρετε από καταστάσεις που σας γυρίζουν πίσω.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιτυχίες σας θα είναι ανάλογες της δύναμης που θα δείξετε. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε για να πετύχετε μια γενική αναβάθμιση ζωής χωρίς βοήθεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιμετωπίζετε τα πράγματα με νέο πνεύμα και αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσατε να κάνετε. Διατηρήστε αυτό το στιλ και κατασταλάξτε προς τις αξίες που θέτετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Για να προχωρήσετε σε αλλαγές του προσωπικούς σας χώρου πρέπει να κάνετε μια παραπάνω προσπάθεια. Βασιστείτε στο γούστο σας και μη βιαστείτε να αποφασίσετε αν δεν εξετάσετε πρώτα πολλές ιδέες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές