Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 12-19/3

Θα είστε περισσότερο ήρεμοι και στις προσωπικές σας σχέσεις θα υπάρχει περισσότερο πάθος



Στις 14 ο Άρης στους Διδύμους σε τετράγωνο στον Ποσειδώνα, ωθεί σε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις, καθώς χάνεται εύκολα ο έλεγχος των πραγμάτων. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού και εντάσεις που θα χαλάσουν την εικόνα σας. Στις 16 ο Ερμής στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνει τάσεις φυγής από την καθημερινότητα. Προσπαθήστε να κρατηθείτε μακριά από υποχρεώσεις, που θα ρίξουν περισσότερο τη διάθεσή σας. Στις 18 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο, και θα αποζητήσετε περισσότερη ασφάλεια, αλλά και κάλυψη των συναισθηματικών και υλικών σας αναγκών. Την περισσότερη ενέργειά σας θα την καταναλώνετε στο οικογενειακό περιβάλλον. Θα είστε περισσότερο ήρεμοι και στις προσωπικές σας σχέσεις θα υπάρχει περισσότερο πάθος. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς). Στις 19 ο Ερμής περνάει στον Κριό, κάνοντάς σας ετοιμόλογους και μάχιμους επαγγελματικά και προσωπικά. Θα ενθουσιάζεστε γρήγορα, θα έχετε γρήγορη αντίληψη, ενώ η παρόρμηση θα σας χαρακτηρίζει σε συναντήσεις και επαφές. Καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο τις λεπτομέρειες και να μην τις προσπερνάτε, καθώς μέσα από αυτές θα βρείτε κλειδιά που θα σας ανοίγουν πόρτες για την επιτυχία.

 

ΚΡΙΟΣ: Τηρήστε τον προϋπολογισμό που έχετε φτιάξει και δεν θα το μετανιώσετε στο μέλλον. Γεφυρώστε το χάσμα που επικρατεί ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπα που ήταν κοντά σας. Η υιοθέτηση νέων τρόπων διασκέδασης θα σας δώσει χαρά και χαλάρωση. Αντί να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας, προτιμήστε να τις προβάλετε περισσότερο. Η σωστή πληροφόρηση θα σας κάνει ακόμα καλύτερους στην εργασία σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα και να είστε ανοιχτοί στις νέες προοπτικές που δημιουργούνται. Η ωρίμανση σας βοηθά να λειτουργείτε πιο σοφά. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δε σας αφήνουν να χαρείτε απερίσπαστοι τη σχέση σας.

Υπάρχουν κάποια άτομα που μπορούν να συνδράμουν αποφασιστικά στις νέες σας προσπάθειες. Φερθείτε έξυπνα, προσαρμοστείτε και δεχτείτε τις εξελίξεις όπως έρχονται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε συμβουλές και ακολουθήστε αυτές που σας εξυπηρετούν. Αν θέλετε να κάνετε φίλους φανείτε ανοιχτοί στην πρόθεση των άλλων να σας πλησιάσουν. Αδιαφορήστε αν κάποιοι είναι αρνητικοί απέναντί σας και μην εκνευρίζεστε. Μην εκδηλωθείτε άμεσα αν κατά την έξοδό σας ένα άτομο σας εντυπωσιάσει. Εκφράστε τα πραγματικά σας αισθήματα και μη φοβάστε τις αντιδράσεις αυτών που είναι δίπλα σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι προσφορές σας είναι αυτές που ελκύουν τους άλλους, αν και χρειάζεται να βρείτε δικλείδες ασφαλείας, ώστε όταν είστε μόνοι να μη νιώθετε ανασφαλείς. Οι ευχάριστες επαφές θα σας προσδώσουν δημιουργική διάθεση και θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε καλύτερες σχέσεις. Αρχίστε να φροντίζετε πιο αυτόνομα τις υποθέσεις σας και να αξιολογείτε πιο ρεαλιστικά τις ευκαιρίες, ώστε να έχετε το θάρρος να προχωρήσετε.

 

ΛΕΩΝ: Μειώστε κάποιες ενοχλητικές νοοτροπίες σας. Ακολουθήστε νέες προτεραιότητες αφού πρώτα εξετάσετε για άλλη μια φορά τις αξίες που θέτετε. Ύστερα, με ελάχιστες θυσίες θα κατακτήσετε πολλά σε εργασία και σχέσεις. Επειδή θα αρχίσουν να καταργούνται όλα τα αυτονόητα και θα πρέπει να έχετε επιλέξει τον δρόμο που θα ακολουθήσετε, πρέπει να πάρετε πολύ πιο σοβαρά τον εαυτό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξετάστε με λεπτομέρεια μήπως τα βιώματα που έχετε σας δημιουργούν αρρωστημένες καταστάσεις. Δείτε τις λεπτομέρειες για να πετύχετε σημαντικές αλλαγές. Απ’ ό,τι φαίνεται θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Επιλέξτε αυτά που είναι σίγουρα και έχουν μέλλον, πάντα σε σχέση με τα προσωπικά σας συμφέροντα, τις προδιαγραφές και τις δυνατότητές σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα είστε αρκετά εφευρετικοί και βάζοντας τη λογική σας να λειτουργεί παράλληλα με το συναίσθημα, θα εκτιναχτεί στα ύψη η δημιουργικότητά σας. Παρότι έχετε την αίσθηση ότι επωμίζεστε πολλά, αρχίζουν να προδιαγράφονται για εσάς επιτυχίες, αναβαθμίσεις, οπότε επενδύστε σε ενέργεια και χρόνο. Οι φιλοδοξίες που έχετε θα σας φέρουν κοντά σε νέα πρόσωπα με διαφορετικές νοοτροπίες από εσάς. Αν θέλετε να πετύχετε κάντε συμβιβασμούς και όχι υποχωρήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε και δεχθείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς δισταγμό και θα πετύχετε. Υπάρχει περίπτωση τα νέα δεδομένα να μη σας ευχαριστήσουν. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας πριν σας προλάβουν τα γεγονότα. Για να βάλετε τα συναισθήματά σας σε μία σειρά απομονωθείτε. Το ταίρι σας θα κάνει ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας πριν καν του το ζητήσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν σας επιτραπεί να δράσετε θα καταφέρετε να κερδίσετε περισσότερα. Αποφύγετε τα λάθη για να ξεφύγετε από ανεπιθύμητες καταστάσεις. Λάβετε τα απαραίτητα μέτρα γιατί θα αποκαλυφθούν αυτοί που δεν είναι με το μέρος σας. Αποφύγετε την άσκοπη ταλαιπωρία και μην απασχολήστε με πράγματα που σας ενοχλούν. Σταθμίστε σωστά τον τρόπο που σας συμφέρει να επενδύσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εμφάνιση δεν θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, αλλά καλό θα ήταν να μην ξεχαστείτε και την παραμελήσετε εντελώς. Προσέξτε τις διατροφικές συνήθειες που έχετε αποκτήσει τον τελευταίο καιρό, γιατί αν η μεζούρα σας δείξει διαφορετικά νούμερα δεν χάλασε. Θα φταίει που μπερδευτήκατε και αντί να επεκτείνετε τους στόχους σας, επεκτείνατε το σώμα σας κατά κάποιους πόντους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα πάρετε ολοκάθαρα τα μηνύματα για το πού σας συμφέρει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας. Εξαντλήστε όλα τα περιθώρια για καλή συνύπαρξη με τους συνεργάτες σας, προσπαθώντας να διατηρήσετε ένα αρμονικό κλίμα στον εργασιακό χώρο. Φανείτε εργατικοί και υπεύθυνοι, ώστε κανείς να μην μπορεί να σας κατηγορήσει ή να σας θίξει. Διευθετήστε εκκρεμότητες και μην είστε απρόθυμοι να βοηθήσετε εκεί που μπορείτε.

 

ΙΧΘΥΣ: Η τύχη θα είναι συνέχεια στο πλευρό σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνετε κατάχρηση. Οι περισσότερες ευκαιρίες θα δοθούν στον επαγγελματικό τομέα και ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες θα μπορέσετε να χαράξετε καινούριο δρόμο στην εργασία σας. Προβάλετε τη δουλειά και τις ικανότητές σας, ενώ παράλληλα αποδεχθείτε εξόδους, προσκλήσεις από φίλους και συνεργάτες σε εκδηλώσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ