Ζώδια Παρασκευής 17 Μαρτίου

Αφεθείτε στη μαγεία των σχέσεων χωρίς να σας πιάνει ο συνηθισμένος σας πανικός

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Απαιτείται μια γενική αναδιοργάνωση που θα επενδύετε ενέργεια, εργασία χρόνο και ίσως χρήματα. Άτομα κύρους δείχνουν έτοιμα να σας στηρίξουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μπορέσετε να βρείτε ελεύθερο χρόνο για εσάς μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας. Αναπτύξτε τα επιχειρήματά σας, για να καταλάβουν οι άλλοι τι ζητάτε και τι περιμένετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πραγματοποιήστε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να πετύχετε περισσότερα στον επαγγελματικό σας τομέα. Τα επαγγελματικά θέματα βρίσκουν τον δρόμο τους, με λύσεις που θα είναι για δικό σας όφελος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τις στιγμές που θα νιώσετε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε πριν εξαντληθείτε τελείως. Αφεθείτε στη μαγεία των σχέσεων χωρίς να σας πιάνει ο συνηθισμένος σας πανικός.

 

ΛΕΩΝ: Αφήστε των έρωτα να μπει τη ζωή σας και πραγματοποιήστε τις πιο κρυφές σας επιθυμίες. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και με τη βοήθειά τους θα μπορέσετε να βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλοι και αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό σας. Εάν οι κινήσεις σας συνεχίσουν να είναι σε πολλά μέτωπα ταυτοχρόνως, θα μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην ανοιχτείτε συναισθηματικά καθώς η πιθανότητα να απογοητευτείτε θα είναι μεγάλη. Κινηθείτε ευέλικτα και έχοντας κάποια στρατηγική έτοιμη για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μυστικά σχέδια ή συμφωνίες θα έχουν τύχη, μόνο αν έχετε οργανωθεί σωστά. Να είστε πιο επιλεκτικοί στα άτομα που συναναστρέφεστε και κάνετε παρέα, για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητα που έχετε και δείξτε τις δυνατότητες που έχετε και πόσα μπορείτε να καταφέρετε. Οι εντάσεις και οι προστριβές στον εργασιακό χώρο θα μειωθούν στο ελάχιστο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να μετριάσετε τις απαιτήσεις που έχετε από τους άλλους, γιατί θα κουράσετε τους γύρω σας. Μην παρασυρθείτε σε ουτοπίες που θα σας απογοητεύσουν και θα ρίξουν την ψυχολογία σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προχωρήσετε δημιουργικά και ανακαλύψτε τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των οικονομικών σας. Αρχίστε να κάνετε όνειρα και επωφεληθείτε τις ευκαιρίες για να τους δώσετε αληθινή μορφή.

 

ΙΧΘΥΣ: Δημιουργήστε τις βάσεις για ένα πιο προσοδοφόρο οικονομικό μέλλον, φροντίζοντας να είστε καλά ενημερωμένοι. Προσεγγίσετε περισσότερο τους στόχους σας και αρχίστε να τους υλοποιείτε. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares