Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 26/3 έως 2/4

Δώστε στους άλλους ξεκάθαρα να καταλάβουν πως η προσωπική σας ζωή αφορά αποκλειστικά εσάς



Στις 28 ο Ερμής στον Κριό σε σύνοδο με τον Δία στον Κριό, είναι σε όψη που ενεργοποιεί την αισιοδοξία του Δία και χαρίζει ευεξία, καλή διάθεση και χαρούμενες επαφές. Θα θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να ανοίξετε συζητήσεις με τους γύρω σας. Στις 30 ο Άρης στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες και επιτυχίες αν κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά. Μελετήστε προτάσεις που θα σας γίνουν και πράξτε αντίστοιχα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει κοντά σας κάποιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει και θα υπάρξει ερωτισμός, αλλά δεν σας εγγυάται ότι θα υπάρχει διάρκεια.

 

ΚΡΙΟΣ: Ενδέχεται να μάθετε ορισμένες αλήθειες τις οποίες δεν είστε έτοιμοι να δεχτείτε. Μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες για οικονομική άνοδο. Πρέπει να δώσετε ελευθερία κινήσεων στους άλλους για να συνεργαστούν μαζί σας. Αναρωτηθείτε ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες σας, για να τις ικανοποιήσετε. Το συναίσθημα θα υπερισχύει της λογικής στις τελικές αποφάσεις σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή η συμπεριφορά σας θα ενοχλεί, προσπαθήστε να μη δώσετε λαβές για σχόλια. Επισκεφτείτε συγγενικά πρόσωπα και μην αμελείτε τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Εκφράστε τα παράπονά σας μόνο σε αυτούς που τα προκάλεσαν. Αν δεν περνάτε καλά με τις παρέες σας, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Προσεγγίστε αυτούς που θέλετε να σας βοηθήσουν με θετική σκέψη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε σφαιρικά όλα τα ενδεχόμενα και προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση μερικών σχεδίων. Ξεκαθαρίστε κάποιες ασάφειες που σχετίζονται με τον οικονομικό σας τομέα. Αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα, περιττά έξοδα και επενδύσεις που απαιτούν μεγάλο ρίσκο χωρίς να σας εξασφαλίζουν σε τίποτα. Η καριέρα σας έχει τη δύναμη να απογειωθεί, αρκεί να πιστεύετε σε αυτό που επιδιώκετε, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να το κατακτήσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προβάλλετε τον εγωισμό σας και να πιέζετε καταστάσεις. Οι αντιθέσεις σ’ εσάς και την οικογένειά σας θα συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν. Μπορεί η καθημερινότητά σας να είναι κουραστική, όμως, ακόμα δεν είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε ή να προβείτε σε λύσεις που δεν σας ταιριάζουν για να τις εφαρμόσετε.

 

ΛΕΩΝ: Οι προσωπικές σας ανάγκες είναι μεγαλύτερες από το κοινωνικό σας προφίλ. Δείξτε προσοχή στην υγεία και τις σχέσεις σας, ενώ παράλληλα προσπαθήστε να αποφύγετε λάθη τακτικής και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους άλλους. Αν μάθετε να συμβαδίζετε πιο αρμονικά με οικογενειακά πρόσωπα και συνεργάτες, θα αποκομίσετε ηθική υποστήριξη αλλά και υλικό κέρδος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα οικονομικά και τα εργασιακά σας σχέδια δεν είναι τόσο άσχημα, εκεί που υστερείτε είναι σε προσωπικό επίπεδο. Κόψτε τα καπρίτσια και θα νιώσετε ικανοποιημένοι. Μιλήστε με τους συνεργάτες σας και μοιραστείτε ευθύνες, ώστε να μην πρέπει να νιώθετε υποχρεωμένοι να βρίσκετε εσείς λύσεις για ό,τι συμβαίνει. Οι αλλαγές σας θα είναι θεαματικές.

 

ΖΥΓΟΣ: Μη βασίζεστε στους άλλους σε οικονομικό επίπεδο, ενώ οι κοινωνικές σας σχέσεις πρέπει να επαναπροσδιοριστούν. Η αλλαγή της φιλοσοφίας σας θα είναι ορατή από όλους. Ακόμα και αν δεν το βλέπετε για κάθε αδιέξοδο υπάρχει και η λύση. Με συγκροτημένη σκέψη και αισιοδοξία θα οδηγηθείτε στον σωστό δρόμο. Για να αποφύγετε δυσάρεστες εμπειρίες, στρωθείτε στη δουλειά, εστιάστε στα οικονομικά σας και δώστε λύσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος τύχης και εύνοιας σε οικονομικά και κληρονομικά θέματα, αλλά και στον συναισθηματικό σας τομέα. Ξεκαθαρίστε οριστικά ό,τι αφορά τον οικογενειακό σας χώρο και το σπίτι σας. Δείξτε ανοχή στις απαιτήσεις ή την ανικανότητα ορισμένων συγγενικών σας προσώπων. Προσπαθήστε να μην κάνετε επίδειξη δύναμης. Δεν είναι δυνατόν όλοι να έχουν ωριμάσει ταυτόχρονα με εσάς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσοι είστε ακόμα ελεύθεροι αναζητήστε εκείνο το πρόσωπο που θα ταιριάζει με τον χαρακτήρα σας για να το αφήσετε να μπει στην καρδιά σας. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα αποδειχθούν αρκετά σημαντικές. Οι δεσμευμένοι ανανεώστε τον δεσμό σας, συζητήστε με τον σύντροφό σας σημαντικά προβλήματα, ακόμα και τις αδυναμίες που μπορεί να έχει η σχέση σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε αρκετές προτάσεις για νέες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται σε κάποιο ταξίδι που θα κάνετε ακόμα και αν είναι για επαγγελματικούς λόγους να συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που η γνωριμία σας θα αρχίσει από φιλία και στη συνέχεια θα εξελιχθεί σε σχέση. Αν έχετε ήδη αρχίσει κάποιο φλερτ, θα μπορέσετε αυτό τον μήνα να σταθεροποιήσετε την κατάσταση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρκετές φορές θα έχετε την τάση να εξιδανικεύετε τον σύντροφό σας προκειμένου να πείσετε τον περίγυρό σας για τις αρετές του. Όμως, αυτό δεν θα σας βοηθήσει να έχετε ορθή κρίση, αφού θα τα προσαρμόζετε όλα στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Βρείτε μερικές ισορροπίες, καθώς η σχέση σας δεν φαίνεται να απειλείται από κανέναν, βάλτε τάξη στα συναισθήματα που νιώθετε και θα ενισχύσετε τη σχέση σας με αγάπη, κατανόηση και αλληλοσεβασμό.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα ζήσετε πιο έντονες στιγμές και θα οδηγηθείτε μαζί με τον σύντροφό σας σε πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα. Εάν θεωρήσετε ότι κάποιες στιγμές δεν μπορείτε να βασιστείτε στον διάλογο για να επιλύσετε σημαντικά προβλήματα, αφήστε το για αργότερα. Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά ζητήματα να ταλαιπωρήσουν τη σχέση σας. Δώστε στους άλλους ξεκάθαρα να καταλάβουν πως η προσωπική σας ζωή αφορά αποκλειστικά εσάς και δεν πρόκειται να αφήσετε κανέναν να πάρει αποφάσεις για εσάς.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department