Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 30 Μαρτίου

Εντοπίστε αυτά που σας μπλοκάρουν και καθυστερούν τα σχέδιά σας



ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε σε πρακτικό και σε ψυχολογικό επίπεδο. Προκαλέστε τον εαυτό σας ερχόμενοι αντιμέτωποι με τα πραγματικά σας αισθήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αποκτήστε μια σαφέστερη ιδέα σχετικά με το τι ακριβώς θέλετε στη ζωή σας. Καλό είναι να αποφύγετε τα πείσματα, μια που μόνο η ώριμη αντιμετώπιση θα σας δείξει δρόμους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαμορφώστε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς, κάνοντας απογραφή των πράξεων σας. Η ανάγκη σας για διασυνδέσεις, δημιουργεί επαφές με ανθρώπους που θα μπορείτε να επικοινωνείτε σωστά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρχίστε να αλλάζετε τον τρόπος σκέψης σας σε σχέση με αυτά που πραγματικά θέλετε. Αρκετή βοήθεια θα έχετε από τις υπάρχουσες σχέσεις σας και από πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας.

 

ΛΕΩΝ: Εντοπίστε αυτά που σας μπλοκάρουν και καθυστερούν τα σχέδιά σας. Ίσως διαπιστώσετε πως ορισμένες πεποιθήσεις σας, είναι ανασταλτικές για την πρόοδό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενισχύετε σημαντικά η αισιοδοξία σας, αλλά και η αίσθηση ότι δεν είστε μόνοι σας. Ξεκινήστε την επανάστασή σας απέναντι σε ό,τι σας βαραίνει, λαμβάνοντας τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

 

ΖΥΓΟΣ: Συνειδητοποιήστε πως υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να ομορφύνει τη ζωή σας. Εξετάστε τους ρόλους που παίζετε τόσο εσείς και οι άλλοι και δεχθείτε τη ζωή όπως έχει σκηνοθετηθεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επιτυχίες που θα έχετε μικρές ή μεγάλες, θα καθορίσουν το μέλλον σας. Προχωρήστε σε ένα γενικό ξεκαθάρισμα και παράλληλα βελτιώστε την ικανότητά σας για στρατηγικές και επικοινωνιακές κόντρες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σκέψεις και λόγια συνεργατών σας, θα σας αποκαλύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις. Βάλτε όρια που εσείς θεωρείτε σωστά και ρυθμίστε τις συναλλαγές στις οικονομικές σας υποθέσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω, βοηθώντας στην κοινωνική σας εξέλιξη. Καταναλώστε τον χρόνο και τις δυνάμεις σας με τέτοιον τρόπο ώστε να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι μια καλή ευκαιρία για να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Θα βρείτε το δίκιο σας και θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Ίσως χρειαστεί να ανεχτείτε πρόσωπα που έχουν ισχύ, αλλά αρκετά δύσκολο χαρακτήρα. Πρέπει να το δεχτείτε, γιατί θα υπάρχει αρκετή δόση άμιλλας και ανταγωνισμού.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 15 Απριλίου

Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;