Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 4 Απριλίου

Οι εντάσεις που υπήρχαν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν



ΚΡΙΟΣ: Για να μην υπάρξουν καυγάδες, φροντίστε να μη δώσετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε. Ένα ξεκαθάρισμα με καλοπροαίρετη διάθεση θα είναι χρήσιμο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκολλήστε από εργασιακά θέματα και περάστε αρκετές όμορφες ώρες με τον σύντροφο, τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενδέχεται να προκύψουν κέρδη από τις συναλλαγές σας, αλλά πρέπει να προσέξετε καταστάσεις που θα σας αυξήσουν το άγχος. Μην εκτεθείτε σε ριψοκίνδυνες κινήσεις που θα θέσουν την υγεία σας σε κίνδυνο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν δεν επικεντρωθείτε σε συναινετικές λύσεις, η ανατροπή της λεπτής ισορροπίας είναι πολύ κοντά. Δείξτε διαλλακτικότητα και λιγότερο κριτική συμπεριφορά.

 

ΛΕΩΝ: Οι αντιρρήσεις που προβάλλει το έτερον σας ήμισυ είναι για να δείξετε περισσότερη προσοχή στη σχέση σας. Μειώστε παρεξηγήσεις μεταξύ σας γιατί τα θεμέλια της σχέσης σας είναι γερά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε ως αρχή σας να βασίζετε στις δικές σας δυνάμεις και αντοχές, αυτά που μόνοι σας προκαλείτε. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τα κοινά σχέδια που έχετε με τον σύντροφό σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Καθίστε με τα άτομα της οικογένειάς σας και βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας θέματα. Οι συζητήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού χώρου θα σας κρατήσουν απασχολημένους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναλύστε τα σχέδιά σας, γιατί οι συνεργάτες θα αποδειχθούν αρκετά απαιτητικοί. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε στους λεκτικούς σας χειρισμούς για να μην ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνειδητοποιήστε ότι το απόθεμα των δυνάμεών σας δεν είναι επαρκές, για να βγάλετε άνετα τη μέρα. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν διαφωνίες, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, δημιουργούν άλυτα προβλήματα. Πρέπει να αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα των άλλων και να μην ασκήσετε κριτική σε συνεργάτες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να βρείτε καινούρια διαδρομή που θα σας οδηγήσει στη νίκη. Μη δώσετε συνέχεια σε ό,τι ακούσετε, γιατί κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε και να παρερμηνευτούν τα λόγια σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να κινηθείτε με άνεση στο χώρο σας. Οι εντάσεις που υπήρχαν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga