Ζώδια Σαββάτου 8 Απριλίου

Αγκαλιάστε με ζεστασιά καθετί που σας αφήνει το περιθώριο να αισθάνεστε καλά

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Οι σχέσεις σας είναι ένα από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Όλες οι κινήσεις σας έχουν ανεβάσει κατά πολύ τα ποσοστά των εποικοδομητικών σας επαφών.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εξασφαλίστε ότι τα πάντα θα λειτουργούν ρολόι τώρα και στο μέλλον, χωρίς όμως να ξεχνάτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, που θα εμπεριέχουν κάποιες παγίδες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο φόβος που έχετε μήπως αλλάξει το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις, σας οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις, ενώ οι απαιτήσεις από άτομα του περιβάλλοντός σας, ολοένα και μεγαλώνουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όλα μπορούν να παρακαμφτούν, αρκεί να κινηθείτε ευέλικτα και να βάλετε περισσότερο χιούμορ στη ζωή σας. Θα έχετε ηρεμία, για να καταλάβετε τις ανάγκες σας.

 

ΛΕΩΝ: Οι προοπτικές για την επιτυχία είναι μεγάλες, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσετε την αναβλητικότητα και τους περιορισμούς. Έχετε εντοπίσει τα δυνατά και αδύνατα σημεία σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαθέτετε έναν αέρα ανανέωσης που πνέει στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Τα αποτελέσματα της αγοραστικής σας μανίας θα αρχίσουν να φαίνονται στα οικονομικά σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα διαπιστώνετε ότι τα έσοδά σας έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν ανησυχητικά και αντί να συμμορφωθείτε, ψάχνετε τρόπους να διατηρήσετε την οικονομική σας άνεση όσο μπορείτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε αν σας έρθει φαεινή ιδέα για τυχερά παιχνίδια, να είστε όσο γίνεται συγκρατημένοι. Έχετε βρει τι σας ταιριάζει πιο πολύ στην εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά και για να διατηρείτε την υγεία σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε τις συναναστροφές σας, ώστε να μην παρασυρθείτε σε άλλες κραιπάλες. Αναπτύξτε τη δημιουργικότητά σας σε πρωτότυπες κατευθύνσεις και οι ιδέες σας θα έχουν την απήχηση που θέλετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγκαλιάστε με ζεστασιά καθετί που σας αφήνει το περιθώριο να αισθάνεστε καλά. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εκφραστεί ανεπιφύλακτα και αποδεχτείτε τον όπως ακριβώς είναι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι παρεμβάσεις που θα κάνετε για να καλύψετε περισσότερες από τις ανάγκες σας, θα είναι κατευναστικές. Η ηρεμία που αναζητάτε στη ζωή σας, θα έρθει μέσα από τον έλεγχο που κάνετε στις υψηλές σας προσδοκίες.

 

ΙΧΘΥΣ: Για να ανακαλύψετε πόσο ολοκληρωμένοι νιώθετε, μειώστε τις απαιτήσεις σας. Η καλή επικοινωνιακή προσέγγιση μπορεί να διαβρωθεί εύκολα αν θα υπάρχει από μέρους σας κτητική διάθεση. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares