Ζώδια Πέμπτης 13 Απριλίου

Μην έχετε συνέχεια παράπονα γιατί η γκρίνια οδηγεί σε τριβές

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολή, αν θέλετε να περάσει ένα δίκαιο αίτημά σας. Εγωιστικοί χειρισμοί και χωρίς ευελιξία θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ και να υποστείτε συνέπειες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Νιώθετε έτοιμοι ψυχικά να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποβάλλετε κάθε είδους επιθετικότητα για το καλό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε τις επιθυμίες σας να σας οδηγήσουν σε όρια που θα δώσουν λαβή για σχόλια στους άλλους. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με τα θέματα και τις υποχρεώσεις του σπιτιού σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να πετύχετε άνοδο στον οικονομικό σας τομέα. Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή, για να έχετε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις.

 

ΛΕΩΝ: Με ώριμη σκέψη και σωστή αντιμετώπιση πάρτε σοβαρές αποφάσεις που θα καταλήγουν σε συμφωνίες. Μην έχετε συνέχεια παράπονα γιατί η γκρίνια οδηγεί σε τριβές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κινηθείτε έξυπνα ώστε να ξεπεράσετε εύκολα τα εμπόδια που ίσως προκύψουν στη σχέση σας. Μάλλον δε δίνεται την πρέπουσα σημασία σε κάποιο φόβο που έχει ο σύντροφός σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Πείτε αλήθειες και πάρτε πρωτοβουλίες για να λύσετε κάποια θέματα που σας ενοχλούν. Ορισμένες καταστάσεις θα προκαλέσουν ανατροπές στα σχέδια σας αλλά θα σας δυναμώσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν περνάτε κρίση στη σχέση σας, προτιμήστε να τα λύσετε μεταξύ σας, χωρίς να αναμίξετε άλλα άτομα. Συντονιστείτε και φτιάξτε εκ νέου προγραμματισμό για τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όλα χρειάζονται μέτρο και αν δεν μπορείτε να το τηρήσετε, είναι καλύτερο να απομονωθείτε. Περιορίστε στο ελάχιστο την καταναλωτική σας μανία και μην παρασυρθείτε σε μεγάλες αγορές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας κάνουν να νιώσετε κάπως κουρασμένοι. Μια σχέση από το παρελθόν, έρχεται να σας αναστατώσει και να αναβιώσει ό,τι προσπαθούσατε να ξεχάσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεσή σας θα κρατηθεί ακμαία, καθώς τα σχέδιά σας θα προχωρούν για την υλοποίησή τους. Αποτραβηχτείτε αν δεν σας είναι εύκολο να σιωπήσετε και περάστε τη μέρα με τον σύντροφό σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Έντονη δραστηριότητα θα υπάρχει ακόμα και στην κοινωνική σας ζωή. Απρόσεκτες κινήσεις θα δώσουν αφορμές να γίνουν σχόλια σε βάρος σας για την επαγγελματικότητά σας. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares