Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 16 έως 23/4

Όλα έχουν τη σωστή στιγμή για να γίνουν και κάποια χρειάζονται τον χρόνο τους



Στις 20 πραγματοποιείται δακτυλιοειδής Ολική Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Κριό, που θα σας ωθήσει να δημιουργήσετε νέα σχέδια και την επιθυμία να ανοίξετε τα φτερά σας. Τολμήστε να κάνετε ορισμένες αλλαγές έχοντας την αίσθηση του μέτρου και την απαιτούμενη υπομονή, για να μη βιάσετε τα πράγματα. Όλα έχουν τη σωστή στιγμή για να γίνουν και κάποια χρειάζονται τον χρόνο τους. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στις 22 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, επηρεάζει αισθητά τον οικονομικό τομέα για αυτό είναι ακατάλληλο διάστημα για νέα εγχειρήματα ή ρίσκα. Τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν, οπότε αποφύγετε να πιέσετε συνεργάτες ή να είστε άκαμπτοι στις απόψεις σας. Στις 23 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, σας ωθεί να προωθήσετε σχέδια και στόχους κρατώντας αποστάσεις από άτομα που δεν γνωρίζετε καλά ή είναι αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.

 

ΚΡΙΟΣ: Σε θέματα που εμπλέκονται άλλοι και πολλά θα εξαρτηθούν από αυτούς για το μέλλον σας, χρειάζεται συγκέντρωση, υπομονή και διαλλακτικότητα. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν αντιθέσεις ή συγκρούσεις συμφερόντων που υποβόσκουν καιρό, γιατί μια απλή σύμπτωση μπορεί να αποβεί ανατρεπτικά ή καταστροφικά στο καθεστώς που ισχύει. Μη διστάσετε να πάρετε συμβουλές από ειδικούς για τα δικά σας θέματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η φιλική προσέγγιση προς συνεργάτες και οικογενειακά πρόσωπα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καλύτερες βάσεις σε όλα όσα επιθυμείτε. Θέστε εκ νέου τις προτεραιότητές σας και δώστε μεγαλύτερη σημασία. Χρειάζεται να επιστρέψετε στους παλιούς εντατικούς ρυθμούς σας, αφήνοντας για λίγο πίσω σας διασκεδάσεις. Μην αναβάλετε να ρυθμίσετε σημαντικές υποθέσεις και να προετοιμαστείτε για να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, καθώς στη συνέχεια θα υπάρχει αρκετό παρασκήνιο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μη νιώθετε αδικημένοι πρέπει να αποδεχτείτε κάποιες αλήθειες. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσετε επιτυχία και ηθική ικανοποίηση. Αποφύγετε να είστε κτητικοί και απόλυτοι, καθώς οι σχέσεις σας σε εργασιακό και προσωπικό τομέα, διέρχονται περίοδο ανακατατάξεων και επαναπροσδιορισμών. Χαλαρώστε λίγο γιατί οι ψυχολογικές μεταπτώσεις και η υπερβολική σας ανησυχία για όλα δεν ταλαιπωρεί μόνο εσάς, αλλά και όσους βρίσκονται κοντά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κινηθείτε σωστά χωρίς να αγνοείτε την τύχη σας και οι οικονομικές δυσκολίες θα αντιμετωπιστούν. Μην μπλέξετε τη φιλία με τα οικονομικά, γιατί θα βγείτε χαμένοι. Κάντε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσετε την εύνοια σημαντικών προσώπων. Ό,τι και αν γίνει μη χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα σας βγάλει από κακοτοπιές.

 

ΛΕΩΝ: Πολεμήστε με θάρρος ό,τι σας στενοχωρεί και σας πιέζει ψυχολογικά για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο όμορφη και πιο ευχάριστη. Φροντίστε με σύνεση και αυστηρότητα τα οικονομικά σας αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει, περιορίζοντας υπαρξιακά προβλήματα. Απαλλαγείτε από τον εγωισμό σας και αφήστε χώρο στους άλλους. Το να έχετε καλή ζωή δεν σημαίνει πατάω επί πτωμάτων ή απαραίτητα κάνω μεγάλα πράγματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν επεκτείνετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες, γιατί είναι πιθανόν να σας ρίξουν οικονομικά. Κρατήστε κοντά σας αυτούς που σας νοιάζονται και όχι αυτούς που αδιαφορούν για εσάς. Προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες ακόμα και αν επιβλήθηκαν άθελά σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Κανονίστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια εκδρομή που θα σας αναζωογονήσει. Βρείτε μια μέση λύση για να σταματήσουν οι διαφωνίες με το στενό σας περιβάλλον. Όσο και αν κάποιοι σας εκνευρίζουν, αποφύγετε να τους απαντήσετε. Συνδυάστε τη σκέψη με την πράξη και τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά. Δεχτείτε τα ελαττώματα των άλλων, όπως και αυτοί δέχονται τα δικά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το ένστικτό θα σας προστατέψει απ’ το να πάρετε λάθος αποφάσεις. Θα ήταν σκόπιμο να κάνετε μια κάποια οικονομία και να αποφύγετε τις περιττές αγορές. Αν κινηθείτε γρήγορα δεν πρόκειται να χάσετε στον οικονομικό τομέα. Θα σας είναι δύσκολο να αντιδράτε αναλόγως την περίπτωση, ακόμα και αν ξέρετε τη συνέχεια. Τηρήστε το μέτρο για να μην οδηγηθείτε σε παράτολμες ενέργειες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε τη δύναμη και μπορείτε να κόψετε όλες τις κακές συνήθειες. Θα έχετε αρκετό πάθος, αλλά οι έννοιες του επαγγελματικού χώρου δε θα σας αφήσουν να το εκφράσετε. Αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα μηνύματα που θα πάρετε από τον εργασιακό χώρο θα εξελιχθούν σε ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αυξήστε τις πηγές των εισοδημάτων σας με έξυπνες κινήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα σας πιάσει απογοήτευση για κάτι που θα σχετίζεται με παλιά σας υπόθεση. Πάρτε στα χέρια σας μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Οι μέρες δεν είναι κατάλληλη για ψώνια, ειδικά αν είναι να κάνετε υπερβολές. Μην κάνετε στους άλλους ότι δε σας αρέσει να σας κάνουν, γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Μη φοβηθείτε να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε τέλος σε αδιέξοδες σχέσεις που σας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα. Μπορεί να μη σας δοθούν άπειρες ευκαιρίες, αλλά συντηρώντας αυτά που έχετε, θα σημειώστε μεγάλη επιτυχία. Μοιράστε σωστά τις δυνάμεις σας και να θυμάστε να έχετε αυτοσυγκράτηση. Κινηθείτε ψύχραιμα, χωρίς να δραματοποιείτε τις καταστάσεις, αν κάτι που θα συμβεί δεν συμβαδίζει με τα σχέδια ή τα συμφέροντά σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάνει πανικός, επειδή ίσως χρειαστεί να ξανασυζητήσετε τους όρους μιας συνεργασίας που δεν έχει προχωρήσει όπως θα θέλατε. Οι καινούριες ευθύνες που έχετε αναλάβει θα σας δώσουν το περιθώριο να ανεβάσετε τις μετοχές σας σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Με το να θέλετε να διεκδικήσετε αυτά που δικαιωματικά σας ανήκουν δεν είναι κακό, αρκεί να το επιχειρήσετε στο σωστό χρόνο και τόπο.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department