Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 19 Απριλίου

Δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, για να μην εξιδανικεύετε ή ισοπεδώνετε τα πάντα



ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την επικοινωνία σας για να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας από καλοθελητές που δρουν παρασκηνιακά. Προσπαθήστε να επιμείνετε στους στόχους σας με διερευνητικό πνεύμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προτιμήστε να αλλάξετε συμφέροντα αν οι αξίες σας αντιτίθενται με αυτά. Κοινωνικά θα είστε αρκετά δραστήριοι, ώστε να ωφεληθείτε από γνωριμίες και να αναπτύξετε τα ενδιαφέροντά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στα λεγόμενά σας γιατί ο σύντροφός σας δεν αντιλαμβάνεται πλήρως το νόημά τους. Προτείνετε στο ταίρι σας συγκεκριμένα σχέδια και στόχους που μπορούν να βρουν πρακτική εφαρμογή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέξτε κάποια άτομα τι σας λένε και τον τρόπο που τα εκφράζουν πριν ανοιχθείτε μαζί τους. Ορισμένες ασάφειες του επαγγελματικού χώρου μπορεί να σας κοστίσουν υλικά και ψυχικά.

 

ΛΕΩΝ: Προχωρήστε τα σχέδιά σας κι ας εξακολουθούν να υπάρχουν εντάσεις και αρκετό παρασκήνιο. Μην παρασυρθείτε από τις ευκαιρίες, γιατί θα πέσετε από τα σύννεφα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας χωρίς να ζυγίσετε κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα. Η ανάγκη να προχωρήσετε σε νέα οικονομικά ανοίγματα, ίσως δεν είναι η καλύτερη ιδέα για σήμερα.

 

ΖΥΓΟΣ: Μετριάστε την ενέργεια σας, καθώς τα υπερβολικά αποθέματα θα σας ωθήσουν σε λάθη και θα ανατρέψουν σχέδια που είχαν δρομολογηθεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αλλαγές που θα αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι πολλές και απρόσμενες. Δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, για να μην εξιδανικεύετε ή ισοπεδώνετε τα πάντα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευχάριστες ειδήσεις θα επισκιαστούν από εξαπατήσεις ατόμων που δεν υποψιάζεστε. Μην μπείτε στο παιχνίδι της κόντρας και των συγκρούσεων που δεν θα οδηγήσει πουθενά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο και μην αφήσετε τους άλλους, να εισπράξουν ότι σας νίκησαν. Προτιμήστε να μείνετε με τον σύντροφό σας, καθώς αυτός έχει τρόπο να σας ηρεμήσει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιοι θα αποδειχθούν ανάξιοι της εμπιστοσύνης σας και σίγουρα δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Αποτραβηχτείτε όσο μπορείτε όταν βλέπετε ότι η ένταση στο χώρο είναι διάχυτη.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες, αλλά τα νέα έξοδα που θα προκύψουν αιφνίδια, θα έχουν άμεση επιρροή στον προϋπολογισμό σας, που είναι ήδη εύθραυστος.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

FASHION RADAR

Η Zendaya έλαμψε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας μέσα σε μια ξεχωριστή δημιουργία Ελληνίδας δημιουργού

Ποιας σχεδιάστριας είναι το φόρεμα που επέλεξε η δημοφιλής ηθοποίος;