Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 26 Απριλίου

Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, φοβίες ή ανασφάλειες



ΚΡΙΟΣ: Θα σας είναι πιο εύκολο να σκεφτείτε τρόπους για την επέκταση των στόχων σας, αλλά και για να συσφίξετε περισσότερο τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Συνειδητοποιήστε ότι οι δυσκολίες υπάρχουν για να μαθαίνουμε τις βαθύτερες αξίες της ζωής. Δείτε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και διαλέξτε να τα αντιμετωπίσετε από το να αποσυρθείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, φοβίες ή ανασφάλειες, που θα ανοίξουν παλιές πληγές και θα μειώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταθεροποιήστε τους στόχους σας και δείξτε στους άλλους πως είστε υπεύθυνοι επαγγελματίες και ικανοί να φέρετε σε πέρας ό,τι αναλάβετε.

 

ΛΕΩΝ: Είστε έτοιμοι να υπερνικήσετε εμπόδια και μικρές δοκιμασίες. Θα οδηγηθείτε σε επανεξέταση των συναισθημάτων και των σχέσεών σας, κυρίως των ερωτικών.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις, κάτω από αυτή την επιρροή και φροντίστε να μην προχωρήσετε σε μια συμβίωση, εφόσον η κρίση σας θα παραμένει θολωμένη.

 

ΖΥΓΟΣ: Η τρυφερότητα και η αγάπη είναι ένας τρόπος για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους δείξετε ότι τα νοιάζεστε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσαρμοστείτε το συντομότερο δυνατό με τις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν στον οικονομικό σας τομέα, περικόβοντας κάποιες από τις δαπάνες σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αποσυρθείτε από το προσκήνιο και κάνετε το λάθος να παίξετε ένα βοηθητικό ρόλο στον εργασιακό σας χώρο, γιατί αυτό θα σας κουράσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν έχετε τη δυνατότητα, προτιμήστε να πάρετε έστω και μια προσωρινή άδεια λίγων ημερών, που θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε διάφορες ανασφάλειες που προέρχονται από άσχημες εμπειρίες του παρελθόντος και με διαισθητικό τρόπο ανακαλύψτε πρόσωπα και καταστάσεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Δεν πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις επαγγελματικές σας δυνατότητες, παρόλο που όσο θα περνούν οι μέρες θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.