Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 29 Απριλίου

Υποχωρούν το άγχος, η ανησυχία και τα προβλήματα



ΚΡΙΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε άμεσα αν πρέπει να αναζητήσετε συμμαχίες και μην περιμένετε για αργότερα. Οι προσπάθειες που θα κάνετε θα είναι πολλαπλάσιες του αποτελέσματος εξαιτίας αστάθμητων παραγόντων.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε τα θέματα που υπάρχουν ανάμεσα στη σχέση σας είναι να τα φέρετε στην επιφάνεια. Πάψτε να κρατάτε μυστικά ανάμεσά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε από μόνοι σας κάποια όρια στους τρίτους που ανακατεύονται στη σχέση σας. Για να υπάρξει βελτίωση κάντε προσεκτικούς χειρισμούς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μόνο που θα σας προκαλεί εκνευρισμό είναι κάποια προβληματάκια στις συνεννοήσεις. Υποχωρούν το άγχος, η ανησυχία και τα προβλήματα.

 

ΛΕΩΝ: Ο χρόνος θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της οποιασδήποτε ζημιάς υπήρξε τον τελευταίο καιρό. Παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας και υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρίσκεστε σε φάση να γνωρίζετε καλύτερα τις ανάγκες σας, οπότε τολμήστε να ζητήσετε την κάλυψή τους. Αφήστε τη δημιουργική σας διάθεση και την πρακτικότητα να σας βοηθήσουν.

 

ΖΥΓΟΣ: Σχέσεις, υγεία και επαγγελματικά σχέδια, θα διανύσουν μια φάση ρευστότητας. Διατηρήστε στο ακέραιο τον αυτοέλεγχο και τις άμυνες σας, καθώς ορισμένα άτομα θα σας απασχολήσουν έντονα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη χάσετε τον εαυτό σας, αλλά ούτε και τα θέλω σας, φροντίζοντας τα οικονομικά σας συμφέροντα. Επανεξετάστε κάθε προοπτική βελτίωσης της επαγγελματικότητάς σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αγνοείται τις ανάγκες του συντρόφου σας για να πιστέψει ότι ενδιαφέρεστε. Μπορείτε πιο εύκολα να συνεννοηθείτε και να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη δημιουργείτε προβλήματα με τις παράλογες απαιτήσεις σας ενώ όλα είναι μια χαρά. Πρέπει να αρχίσετε να στηρίζετε τον σύντροφό σας στα επαγγελματικά του σχέδια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε να έρθετε στην πραγματικότητα απ’ το να πλάθετε ασταμάτητα σενάρια στο μυαλό σας. Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σας ώστε να περάσετε καλά χωρίς τσακωμούς και εντάσεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Μερικά άστοχα πράγματα που έγιναν στη σχέση σας μπορούν να διορθωθούν. Στην παρούσα κατάσταση μόνο η υπομονή και η ψυχραιμία θα μπορούν να σας βοηθήσουν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

Προτεινόμενα

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός